Namasté Membership – 7 dagen onbeperkt live online yoga

(1 klantbeoordeling)

7,50 voor een periode van 1 week

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

Categorie:

Beschrijving

Namasté Membership

Wil jij ontdekken of yoga en mijn live online yogalessen wat voor jou zijn? Het Namasté Membership is het ideale startpunt om kennis te maken. Hieronder vind je alle informatie over het membership: wat het inhoudt en hoe het werkt.

Wat het Namasté Membership inhoudt 

Gedurende jouw Namasté Membership heb jij zeven dagen onbeperkt toegang tot mijn online yoga studio en kan je deelnemen aan alle live online yogalessen plus yoga specials. Alle lessen kun je volgen op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie dat jou het beste schikt. En kun je zo vaak herhalen als je wilt. Iedereen kan meekomen in mijn lessen: ook al heb je nog nooit op een yogamat gestaan. Het Namasté Membership is een ideale manier om kennis te maken met yoga en te ervaren wat mijn yogalessen voor jou kunnen betekenen.

Wat je van mijn lessen kan verwachten

Mijn lessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn yogalessen jou brengen:

 • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
 • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
 • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
 • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

 

Zo ziet het membership eruit 

Wanneer je jouw Namasté Membership hebt geactiveerd log je gemakkelijk in via de website door te klikken op de knop ‘Inloggen Abonnees’. Vervolgens log je in met je e-mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Daarna verschijnt het volgende scherm:

Deze hoofdpagina geeft je een overzicht van jouw membership. Het is een handige pagina, want je vindt er alle gegevens terug zoals:

 • Tot wanneer jouw membership loopt en een overzicht van de betalingen.
 • Je eigen contactgegevens: die je kun aanpassen als dat nodig is.
 • En natuurlijk toegang tot jouw membership via de knop ‘Memberships‘.
 • Hier vind je de allerleukste knop namelijk Members Only. Want dan kom je uit in yoga walhalla: hier vind je alle live online yogalessen en yoga specials. Tip: wanneer je ingelogd bent op deze pagina, save dan je gegevens. Dat zorgt ervoor dat je bij de volgende keer inloggen direct op deze pagina uitkomt.

Yoga Walhalla

Op deze pagina van jouw Namasté Membership heet ik je van harte welkom en heb er ook een paar handige snelkoppelingen aangebracht:

 • Onder de kop NEWEST’ vind je de nieuwste live online yogales én de laatste yoga special.
 • Onder de kop MEMBERS FAVOURITE’ vind je de twee yogalessen die in de afgelopen maand het meest zijn gedaan.
 • En daaronder volgt een overzicht van alle eerder gegeven live online yogalessen en yoga specials. Iedere les heeft een korte omschrijving van de inhoud en hoe lang deze duurt.

Bekijk deze video en zie hoe jouw Namasté Membership eruit ziet:

Yoga Specials 

Deze lessen duren 2 tot maximaal 25 minuten en laten je yoga poses zien voor een specifiek doel. Bijvoorbeeld yoga for runners: met handige poses waar de rug, heupen en benen profijt van hebben. Of poses die de spanning in nek en schouders verminderen. Bekijk hier gratis een yoga special die ik recent heb gegeven. Het is een ademtechniek die het meest effectief is in de koudere maanden van het jaar. Het geeft het immuunsysteem een boost en kan de griep helpen voorkomen. 

 

Activeren van het Namasté Membership

Het activeren van het membership gaat heel gemakkelijk: éénmalig maak je een account aan voor €7,50 en verder heb je er geen omkijken naar. Voor het activeren neem je de volgende stappen:

 • Je klikt op de knopWORD ABONNEE’ boven aan deze pagina.
 • Je klikt op de knop ‘Afrekenen’ en vult jouw gegevens in: naam, e-mailadres plus een zelfbedacht wachtwoord. Dit wachtwoord gebruik je om in te loggen in jouw membership.
 • Na betaling kun je gelijk je yogamat uitrollen, want je kunt direct inloggen in jouw membership. Holladijee, Namasté!

Handig om te weten: per mail ontvang je een bevestiging van het activeren van jouw membership met daarin je gebruikersnaam en voor de volledigheid ook de link waarmee je kan inloggen.
 

Overzicht Namasté Membership – €7,50 (eenmalig)

Na het lezen van bovenstaand wil jij natuurlijk direct het Namasté Membership afsluiten. Althans, dat hoop ik ? Mocht je nog twijfelen, vind je hier een beknopt overzicht van alle voordelen die dit membership biedt:

  • 7 dagen onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én yoga specials.
  • Je kunt iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
  • Eénmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
  • Het membership stopt automatisch.
  • Kortom: een geweldig membership om kennis te maken met live online yoga! Ik zou het gewoon doen.

Heb je nog vragen? Je kunt mij altijd bereiken via telefoon, whatsapp, mail en chat. Ik ben er voor als je mij nodig hebt.

Ik kijk ernaar uit samen met jou online yoga te doen: anytime, anywhere!

 


Mocht je yoga en mijn live online lessen geweldig te gek vinden, maak ik je graag attent op het Warrior Membership; deze geeft je 12 maanden onbeperkt toegang voor een vast bedrag per maand en is ruim 70% goedkoper dan het Namasté Membership. En heel leuk: eerst maand is gratis! Geen zin in 12 maanden? Ga dan voor het Cobra Membership: 6 maanden onbeperkt toegang en natuurlijk is bij dit membership ook de eerste maand gratis.

1 beoordeling voor Namasté Membership – 7 dagen onbeperkt live online yoga

 1. Jeroen

  Wat een uitkomst, ik had nog nooit Yoga gedaan. Dit was voor mij de ideale manier om kennis te maken: een hele week onbeperkt Yoga met keus uit veel verschillende lessen. (lekker op mijn gemak vanuit huis)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *