Groupon actie – 6 maanden onbeperkt yoga

0,01 voor een periode van 1 jaar

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen + unieke themalessen

Beschrijving

Cobra Membership

Gefeliciteerd met jouw 100%YOGA Membership via de Groupon-deal! Hieronder vind je alle informatie over het activeren van jouw 100%YOGA Membership.

Wat houdt het Cobra Membership in

Met het Cobra Membership gun jij jezelf 6 maanden onbeperkt toegang tot alle unieke live online én thema yogalessen van 100%YOGA, zoals zoals yoga voor een heerlijke nachtrust, yoga voor hardlopers, yoga voor meer energie, enz. Deze lessen die jij kan volgen op ieder tijdstip dat jou het beste past mét altijd de motivatie en begeleiding van een personal yogatrainer. Eenmalig maak je een account aan voor een symbolisch bedrag van €0,01 (één cent) en verder heb je er geen omkijken naar. Want iedere week komen er nieuwe yogalessen die automatisch beschikbaar zijn in jouw account. Via de replay optie kan je iedere les zo vaak doen als jij wilt. En via de chat button heb je altijd realtime begeleiding van mij. Met de Groupon-deal heb je ruim 60% bespaart op het Cobra Membership.

Jouw account activeren

Via de website activeer je jouw account door het invoeren van de kortingscode plus de Groupon controlecode. Via jouw account krijg je automatisch toegang tot alle unieke thema én live online yogalessen gedurende jouw membership. Iedere les kan je zo vaak doen als je wilt. Na afloop van je membership ontvang je een bericht met de keuze om jouw membership te verlengen. Wanneer je niet verlengd, stopt jouw membership automatisch. Wacht niet langer, activeer jouw account en doe samen met mij yoga waar en wanneer jij wilt!

100%Esther

Op unieke wijze geef ik les. Ik ben de enige Yoga Trainer in Europa die live online in full HD les geeft. Heb je nog nooit op de yogamat gestaan of doe je het al jaren? Wat je niveau ook is, jij kan deelnemen in mijn lessen. Door per houding meerdere alternatieven te geven bepaal jij zelf de intensiteit van een les. Deze wijze van lesgeven laat je ervaren dat je tot meer in staat bent dan gedacht wat het geluksgevoel vergroot en bijdraagt aan een gezondere en gelukkiger levensstijl. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Ik ben jouw Online Yoga Trainer en kijk ernaar uit je online te ontmoeten!
Let’s do yoga together, anytime, anywhere!

 

Overzicht Cobra Membership – €12,50,- per maand (75 per jaar)

  • 6 maanden onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én speciale thema lessen
  • Met de Groupon-deal ontvang jij een korting van ruim 60% op het membership
  • Eenmalig een account aanmaken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groupon actie – 6 maanden onbeperkt yoga” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *