18 December 2019

7,50

Live Online Yoga
Date: 18/12/2019
Start: 20:00 hrs
End: 21:00 hrs

Categorie:

Beschrijving

Live Online Yoga 

Iedere woensdag van 20:00 uur tot 21:00 uur (CET) geef ik live online yogales en jij bent van harte welkom om mee te doen! Dat zou ik heel leuk vinden. Kan je niet op woensdag? No problem, je kan mijn les namelijk ook op een ander moment volgen. Hieronder vind je handige informatie over mijn live online yogalessen; hoe het werkt en wat je kan verwachten.

Hoe het werkt

In Amerika is live online yoga al jaren een fenomeen. En ik ben de eerste in Europa, die deze vorm van lesgeven aanbiedt. Een losse live online yogales geeft jou de ideale gelegenheid om te ervaren of yoga wat voor je is en of mijn stijl van (online) lesgeven je aanspreekt. Het leuke van een losse les is dat je deze een hele week kan doen. Bij een losse les ontvang je namelijk een unieke link die jou toegang geeft tot de online yoga studio. Na de les blijft deze link nog volle week actief en kan je die yogales via de replay-knop zo vaak herhalen als je wilt. Zonder dat je daar extra voor betaald. Handig toch!

De unieke link kan je openen op ieder apparaat naar keuze: telefoon, tablet, laptop en zelfs op je tv wanneer deze internet verbinding heeft. Dit geeft jou de gelegenheid mijn lessen te volgen vanaf een plek die jij prettig vindt: op het werk, vanaf je vakantieadres of gewoon thuis, lekker in je pyjama als je daar zin in hebt. Niemand die het ziet!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Tijdens de les kan jij mij zien, ik zie jou niet. Toch hebben we live contact via de chat en kan je je vragen stellen als je ze hebt. Jouw vragen kan ik direct tijdens de les beantwoorden. Daarnaast neem ik je stap voor stap mee in alle yogahoudingen en geef per houding verschillende alternatieven aan, zodat jijzelf de intensiteit van de les kan bepalen. Je kan dus altijd meekomen in mijn lessen ook al heb je nog nooit op een yogamat gestaan. Met deze video krijg je een kijkje in mijn online yogastudio:

Wat je kan verwachten

Ik geef je een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn yogalessen doen:

 • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
 • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt je natuurlijke flexibiliteit terug.
 • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
 • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

Benieuwd hoe een live online yogales eruit ziet? Bekijk gratis deze les van 60 minuten die ik recent heb gegeven:

Hoi, Ik ben Esther! (jouw online yoga docente)

Jaren geleden kreeg ik het advies van de arts om yoga te proberen, omdat het zou bijdragen aan mijn herstel. Mijn buikspieren en onderrug waren zwakke plekken door een aantal pittige operaties. Het beeld dat ik had van yoga was zacht gezegd een zweverige toestand; een ruimte vergeven van wierook en je visualiseren een blad aan de boom te zijn dat zich laat meedeinen met de wind. Niet echt waar ik als nuchtere Hollandse op zat te wachten. En na de eerste les was ik instant fan. Niet dat ik een out-of-body-experience heb gehad of spiritueel verlicht, maar ik voelde mijn gewoon lekkerder in mijn vel zitten.

“Yoga heeft mij geleerd dat mijn lichaam tot meer in staat is dan gedacht en dat vergroot enorm het geluksgevoel. Dat is de reden waarom ik een yogi ben en yoga voor mij de basis is voor een gezond en gelukkiger leven (dat en chocolade natuurlijk).”

Met het lekker-in-je-vel-zitten-gevoel wou ik meer mee doen en volgde een yogadocente opleiding. Als gediplomeerd docente heb ik les gegeven in vele yogastudio’s in Amsterdam, New York en Ibiza en heb twee eigen studio’s gehad in Rijswijk en Den Haag. Sinds 2018 heb ik de overstap naar online gemaakt. Wil je meer weten over mij? Bijvoorbeeld welke opleiding ik heb gevolgd, wat voor werk ik deed hiervoor en wie mijn grote liefde is? Klik dan hier.

Overzicht Live Online Yoga 

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je natuurlijk overtuigd om deze online les te boeken. Althans dat hoop ik. Twijfel je nog, dan vind je hier een beknopt overzicht van wat een losse Live Online Yogales is en waarom je een les boekt:

 • Een losse les is ideaal om te ontdekken of yoga en live online yogalessen wat voor je is.
 • Een losse les kost €7,50 en kan je één hele week zo vaak yoga doen als je wilt.
 • Voor iedere niveau toegankelijk: van nog-nooit-op-de-mat gestaan tot (ver) gevorderd yogi.
 • Je volgt de les vanaf een plek die jij fijn vindt: bijvoorbeeld vanuit huis in je pyjama.
 • De les is het Engels: ik speak duidelijk Engels, so you kan volg the class easy (grapje, ik spreek duidelijk Engels).
 • Je lichaam gaat zich geweldig voelen en er verschijnt een grote glimlach op je gezicht.
 • Kortom gewoon doen!

Boeken van Online Yoga Les

Het boeken van een enkel online yoga les gaat heel gemakkelijk, zeker wanneer je deze stappen volgt:

 1. Je klikt bovenaan de pagina op de knop “bestel ticket”.
 2. Vervolgens type je jouw naam en e-mailadres in.
 3. Na betaling zie je direct een overzicht van jouw bestelling mét daarin de link die jou toegang geeft tot de live online les.
 4. Voor de volledigheid ontvang je dit overzicht met link ook in je mailbox. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder.
  Let op; boek een losse les tijdig tot maximaal één uur voor aanvang van de les.

En that’s it, makkelijk toch! Ik zie je graag straks in de live online yogales!

Let op, handig om te weten!

Mocht je mijn lessen nou heel erg leuk vinden en er meer willen volgen, maak ik je graag attent op het 100%YOGA-membership. Je hebt dan een eigen account en voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot alle live lessen en speciale themalessen. De eerste maand is gratis en daar bovenop bespaar je meer dan 70% in vergelijking met losse lessen. Dat is dus een geweldig membership met heel veel voordeel! Wil je meer weten? Bekijk dan deze video: