Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt live online yoga

10,00 / 1 maanden voor een periode van 12 maanden incl. een 30-dagen free trial

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

Categorie:

Beschrijving

Warrior Membership

Wanneer je fan bent van yoga én mijn online lessen, is een Warrior Membership zeker het overwegen waard. Hieronder vind je alle informatie over het Warrior Memberschip: wat het inhoudt en hoe het werkt.

Wat het Warrior Membership inhoudt 

Gedurende jouw Warrior Membership heb jij onbeperkt toegang tot al mijn live online yogalessen en yoga specials. Iedere week komen er nieuwe yogalessen bij die automatisch worden toegevoegd aan jouw membership. Deze lessen kan je volgen op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie dat jou het beste schikt. En kan je zo vaak herhalen als je wilt. Met het Warrior Membership bespaar je ruim 70% in vergelijking met mijn losse lessen. En heel leuk: de eerste maand is gratis!

Zo ziet het membership eruit 

Wanneer je jouw membership heb geactiveerd log je gemakkelijk in via de website door te klikken op de knop ‘Inloggen Abonnees’. Vervolgens log je in met je e-mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Daarna verschijnt het volgende scherm:

Deze hoofdpagina geeft jou een overzicht van jouw membership. Het is een handige pagina, want je vindt er alle gegevens terug zoals:

 • Tot wanneer je membership loopt en een overzicht van de betalingen.
 • Je eigen contactgegevens: die je kan aanpassen als dat nodig is.
 • En natuurlijk toegang tot jouw membership via de knop ´Memberships´.
 • Hier vind je de allerleukste knop namelijk ‘Members Only’. Want dan kom je uit in yoga walhalla: hier vind je alle live online yogalessen en yoga specials. Tip: wanneer je ingelogd bent op deze pagina, save dan je gegevens. Dat zorgt ervoor dat je bij de volgende keer inloggen direct op deze pagina uitkomt.

Yoga Walhalla

Op deze pagina van jouw membership heet ik je van harte welkom en heb er ook een paar handige snelkoppelingen aangebracht:

 • Onder de kop NEWEST vind je de nieuwste live online yogales én de laatste yoga special.
 • Onder de kop MEMBERS FAVOURITE vind je de twee yogalessen die in de afgelopen maand het meest zijn gedaan.
 • En daaronder volgt een overzicht van alle eerder gegeven live online yogalessen en yoga specials. Iedere les heeft een korte omschrijving van de inhoud en hoe lang deze duurt.

Bekijk deze video en zie hoe jouw Warrior Membership eruit ziet:

Yoga Specials 

Deze lessen duren 2 tot maximaal 25 minuten en laten je yoga poses zien voor een specifiek doel. Bijvoorbeeld yoga for runners: met handige poses waar de rug, heupen en benen profijt van hebben. Of poses die de spanning in nek en schouders verminderen. Bekijk hier gratis een yoga special die ik recent heb gegeven. Het is een ademtechniek die het meest effectief is in de koudere maanden van het jaar. Het geeft je immuunsysteem een boost en kan de griep helpen voorkomen. Mocht je de griep al hebben (hoop het niet!) probeer dan ook deze techniek; het zal je herstel bevorderen. 

 

Activeren van het Warrior Membership

Het activeren van het membership gaat heel gemakkelijk: éénmalig maak je een account aan voor een symbolisch bedrag van €0,01 (één cent) en verder heb je er geen omkijken naar. Voor het activeren neem je de volgende stappen:

 • Je klikt op de knop WORD ABONNEE boven aan deze pagina.
 • Je klikt op de knop afrekenen en vult jouw gegevens in: naam, e-mailadres plus een zelfbedacht wachtwoord. Dit wachtwoord gebruik je om in te loggen in jouw membership.
 • Na betaling kan je gelijk je yogamat uitrollen, want je kan direct inloggen in jouw membership. Holladijee, Namasté!

Handig om te weten: per mail ontvang je een bevestiging van het activeren van jouw membership met daarin je gebruikersnaam en voor de volledigheid ook de link waarmee je kan inloggen.
 

 

Overzicht Warrior membership – €10,- per maand

Na het lezen van bovenstaand wil jij natuurlijk direct het Warrior Membership afsluiten. Althans, dat hoop ik 😊 Mocht je nog twijfelen, vind je hier een beknopt overzicht van alle voordelen die dit membership biedt:

 • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én yoga specials.
 • Wekelijks worden er nieuwe yogalessen automatisch toegevoegd aan jouw membership.
 • Je kan iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
 • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
 • Eenmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
 • Je bespaart ruim 70% met het Warrior-membership in vergelijking met mijn losse yogalessen.
 • Het membership stopt automatisch en de eerste maand is gratis.
 • Kortom: een geweldig membership met heel veel voordeel! Ik zou het gewoon doen.

Heb je nog vragen of wil meer weten over mij als yogadocente? Klik dan hier. Je kan mij altijd bereiken via telefoon, whatsapp, mail en chat. Ik ben er voor als je mij nodig hebt.

Ik kijk ernaar uit samen met jou online yoga te doen: anytime, anywhere!

 

Wil je niet gelijk voor 12 maanden gaan? Kies dan voor een Cobra Membership; deze geeft je zes maanden onbeperkt toegang. Of probeer eerst een losse les om te ervaren of mijn online lessen je bevallen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt live online yoga” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *