Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt live online yoga

(1 klantbeoordeling)

10,00 / maand voor een periode van 12 maand incl. een 30-dagen free trial

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

Categorie:

Beschrijving

Warrior Membership

Je bent dol op yoga en mijn live online yogalessen en je wilt er geen één missen: het Warrior Membership is dan de beste keuze. Hieronder vind je alle informatie over het memberschip: wat het inhoudt en hoe het werkt. Heb je nog nooit yoga gedaan of mijn live online lessen gevolgd? Klik dan hier. Heb je dat al wel gedaan, lees dan rustig verder. 

Wat het Warrior Membership inhoudt 

Gedurende jouw Warrior Membership heb jij 12 maanden onbeperkt toegang tot al mijn live online yogalessen en yoga specials. Iedere week komen er nieuwe yogalessen bij die automatisch worden toegevoegd aan jouw membership. Deze lessen kun je volgen op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie dat jou het beste schikt. En kun je zo vaak herhalen als je wilt. Met het Warrior Membership bespaar je meer dan 70% in vergelijking met het Namasté Membership. En heel leuk: de eerste maand is gratis!

Zo ziet het membership eruit 

Wanneer je jouw Warrior membership hebt geactiveerd log je gemakkelijk in via de website door te klikken op de knop ‘Inloggen Abonnees’. Vervolgens log je in met je e-mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Daarna verschijnt het volgende scherm:

Deze hoofdpagina geeft je een overzicht van jouw membership. Het is een handige pagina, want je vindt er alle gegevens terug zoals:

 • Tot wanneer jouw membership loopt en een overzicht van de betalingen.
 • Je eigen contactgegevens: die je kunt aanpassen als dat nodig is.
 • En natuurlijk toegang tot jouw membership via de knop ‘Memberships’.
 • Hier vind je de allerleukste knop namelijk ‘Members Only’. Want dan kom je uit in yoga walhalla: hier vind je alle live online yogalessen en yoga specials. Tip: wanneer je ingelogd bent op deze pagina, save dan je gegevens. Dat zorgt ervoor dat je bij de volgende keer inloggen direct op deze pagina uitkomt.

Yoga Walhalla

Op deze pagina van jouw membership heet ik je van harte welkom en heb er ook een paar handige snelkoppelingen aangebracht:

 • Onder de kopNEWEST’ vind je de nieuwste live online yogales én de laatste yoga special.
 • Onder de kop MEMBERS FAVOURITE’ vind je de twee yogalessen die in de afgelopen maand het meest zijn gedaan.
 • En daaronder volgt een overzicht van alle eerder gegeven live online yogalessen en yoga specials. Iedere les heeft een korte omschrijving van de inhoud en hoe lang deze duurt.

Bekijk deze video en zie hoe jouw Warrior Membership eruit ziet:

Yoga Specials 

Deze lessen duren 2 tot maximaal 25 minuten en laten je yoga poses zien voor een specifiek doel. Bijvoorbeeld yoga for runners: met handige poses waar de rug, heupen en benen profijt van hebben. Of poses die de spanning in nek en schouders verminderen. Bekijk hier gratis een yoga special. Soms heb je van die dagen dat de motivatie ver te zoeken is. Deze yoga poses zorgen ervoor dat jij de batterij direct kunt opladen.

 

Activeren van het Warrior Membership

Het activeren van het membership gaat heel gemakkelijk: éénmalig maak je een account aan voor een symbolisch bedrag van €0,01 (één cent) en verder heb je er geen omkijken naar. Voor het activeren neem je de volgende stappen:

 • Je klikt op de knop ‘WORD ABONNEE’ boven aan deze pagina.
 • Je klikt op de knop ‘Afrekenen’ en vult jouw gegevens in: naam, e-mailadres plus een zelfbedacht wachtwoord. Dit wachtwoord gebruik je om in te loggen in jouw membership.
 • Na betaling kun je gelijk je yogamat uitrollen, want je kunt direct inloggen in jouw membership. Holladijee, Namasté!

Handig om te weten: per mail ontvang je een bevestiging van het activeren van jouw membership met daarin je gebruikersnaam en voor de volledigheid ook de link waarmee je kunt inloggen.
 

 

Overzicht Warrior membership – €10,- per maand

Na het lezen van bovenstaand wil jij natuurlijk direct het Warrior Membership afsluiten. Althans, dat hoop ik ? Mocht je nog twijfelen, vind je hier een beknopt overzicht van alle voordelen die dit membership biedt:

 • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én yoga specials.
 • Wekelijks worden er nieuwe yogalessen automatisch toegevoegd aan jouw membership.
 • Je kunt iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
 • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
 • Eénmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
 • Je bespaart meer dan 70% met het Warrior Membership in vergelijking met het Namasté Membership.
 • Het membership stopt automatisch én de eerste maand is gratis.
 • Kortom: een geweldig membership met heel veel voordeel! Ik zou het gewoon doen.

Heb je nog vragen? Je kunt mij altijd bereiken via telefoon, whatsapp, mail en chat. Ik ben er voor als je mij nodig hebt.

Ik kijk ernaar uit samen met jou online yoga te doen: anytime, anywhere!

 

Wil je niet gelijk voor 12 maanden gaan? Kies dan voor een Cobra Membership; deze geeft je zes maanden onbeperkt toegang tot al mijn live online yogalessen en yoga specials. Heb je nog nooit yoga gedaan? Probeer dan eerst het Namasté Membership en maak op een laagdrempelige manier zeven dagen onbeperkt kennis met yoga en mijn live online yogalessen. 

1 beoordeling voor Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt live online yoga

 1. Jeroen

  Ik ben begonnen met het Namaste Membership en dit is enorm bevallen.
  Nu heb ik een Warrior Membership, gunstige deal 100%Yoga!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *