Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt yoga

10,00 / maand voor een periode van 12 maanden incl. een 30-dagen free trial

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen + unieke themalessen

Categorie:

Beschrijving

Warrior Membership

Jij bent fan van yoga of je wilt met yoga beginnen en vindt het prettig om dit te doen vanaf een plek waar jij je comfortabel voelt. Met het Warrior Membership gun jij jezelf onbeperkt toegang tot alle unieke live online én thema yogalessen van 100%YOGA. Lessen die jij kan volgen op ieder tijdstip dat jou het beste past mét altijd de motivatie en begeleiding van een personal yogatrainer. De eerste maand is gratis!

Wat houdt het Warrior Membership in

Gedurende jouw Warrior Membership heb jij onbeperkt toegang tot alle unieke live online én thema yogalessen van 100%YOGA, zoals zoals yoga voor een heerlijke nachtrust, yoga voor hardlopers, yoga voor meer energie, enz. Eenmalig maak je een account aan voor een symbolisch bedrag van €0,01 (één cent) en verder heb je er geen omkijken naar. Want iedere week komen er nieuwe yogalessen die automatisch beschikbaar zijn in jouw account. Via de replay optie kan je iedere les zo vaak doen als jij wilt. En via de chat button heb je altijd realtime begeleiding van mij. Met het Warrior Membership bespaar je ruim 70% in vergelijking met de aankoop van losse lessen.

Hoe het werkt

Via de website maak jij eenmalig een account aan. Via jouw account krijg je automatisch toegang tot alle unieke thema én live online yogalessen gedurende jouw membership. Iedere les kan je zo vaak doen als je wilt. De betaling van jouw abonnement gaat via automatisch incasso en stopt vanzelf. En als bonus ontvang je de eerste maand van het membership gratis. Dus wacht niet langer en get your yoga buzz! Gun jezelf het Warrior membership en doe samen met mij yoga waar en wanneer jij wilt!

100%Esther

Op unieke wijze geef ik les. Ik ben de enige Yoga Trainer in Europa die live online in full HD les geeft. Heb je nog nooit op de yogamat gestaan of doe je het al jaren? Wat je niveau ook is, jij kan deelnemen in mijn lessen. Door per houding meerdere alternatieven te geven bepaal jij zelf de intensiteit van een les. Deze wijze van lesgeven laat je ervaren dat je tot meer in staat bent dan gedacht wat het geluksgevoel vergroot en bijdraagt aan een gezondere en gelukkiger levensstijl. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Ik ben jouw Online Yoga Trainer en kijk ernaar uit je online te ontmoeten!
Let’s do yoga together, anytime, anywhere!

 

Overzicht Warrior membership – €10,- per maand

  • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én speciale thema lessen
  • Eenmalig een account aanmaken
  • Eerste maand is gratis
  • Bespaar ruim 70%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt yoga” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *