Let’s do yoga together, anytime, anywhere!

Yoga doen waar en wanneer jij wilt mét altijd live begeleiding.
Dat kan met mijn unieke live online yogalessen. 

Neem een kijkje in mijn Live Online YogaStudio

 

Ervaar wat yoga voor jou kan doen

Super leuk dat je op mijn website kijkt! Als je fan bent van (hatha) yoga of met yoga wilt starten ben je op de juiste website terecht gekomen. Op unieke wijze geef ik mijn nuchtere yogalessen: Live Online. In 2018 introduceerde ik deze vorm van yogalessen als eerste in Europa. De live online yogalessen volg je relaxed vanaf een plek die jij prettig vindt, zoals thuis. Het is net als Netflixen, alleen hang je dan niet op de bank.

 

Dit is wat je kan verwachten van mijn lessen

Mijn lessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn yogalessen jou brengen:

  • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
  • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
  • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
  • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

 

Welke membership past bij jou

Om het je gemakkelijk te maken bied ik je drie verschillende memberships aan. Alle memberships geven onbeperkt toegang tot al mijn live online yogalessen en yoga specials. En ieder membership stopt altijd automatisch; je zit dus nergens aan vast. Hieronder leg ik kort uit wat het verschil is tussen de drie memberships:

  • Namasté Membership: ideaal voor als je nog nooit yoga hebt gedaan en om kennis te maken met mijn live online yogalessen. Dit membership geeft jou zeven dagen onbeperkt toegang.
  • Cobra Membership: je vindt yoga en mijn live online yogalessen leuk en wilt niet wekelijks een Namasté Membership kopen. Met het Cobra Membership bespaar je meer dan 60% heb je zes maanden onbeperkt toegang. Je betaalt een vast bedrag per maand én de eerste maand is gratis.
  • Warrior Membership: je bent dol op yoga en mijn lessen en je wilt er geen één missen. Het Warrior Membership is dan de beste keuze. Je bespaart meer dan 70% en hebt 12 maanden onbeperkt toegang. En ook bij dit membership ontvang je de eerste maand gratis. 

 

Wil je meer weten over de memberships? Klik dan hieronder een membership aan en zie aan de hand van tekst en video’s hoe het membership van jouw keuze eruit ziet. Ik kijk ernaar uit samen met jou live online yoga te doen! Heb je vragen? Je kan mij altijd bereiken via chat, mail en telefoon. Wil meer weten over mij als yoga docente en wat ik van mijn allereerste yogales vond? Klik dan hier.

 

See you soon online, Namasté! Esther Schippers, Your Online Yoga Trainer