Yoga Vacatures: het team van 100%YOGA breidt uit

Yoga Vacatures: kom jij ons team versterken? Een goede balans tussen fysiek en mentaal brengt plezier in het leven. Het geeft energie en laat je stralen. Yoga is the way to go om je daarbij te helpen. Daarom heeft 100%YOGA een online yoga platform opgericht om zo veel mogelijk mensen energie te brengen. Dat gebeurd met toegankelijke live online yoga lessen van 60 minuten. En inspirerende yoga specials van 2 tot 30 minuten, waar je echt wat aan hebt. 

In 2011 is 100%YOGA opgericht door Esther Schippers. Na het hebben van twee fysieke yogastudio’s heeft zij is 2018 de overstap gemaakt naar online. 100%YOGA was de eerste die live online yoga introduceerde in Europa. Inmiddels heeft 100%YOGA een nummer één positie op Google. En is de tijd aangebroken om het team verder uit te breiden. Onze missie is om zo veel mogelijk mensen te laten stralen door een goede balans tussen fysiek en mentaal. Sta jij achter onze missie, ben jij ook fan van yoga en wil jij bijdrage aan meer positieve energie in de wereld? Word dan ambassadeur!

Yoga vacatures: wat houdt het ambassadeurschap in

Hieronder vind je een overzicht van wat jij kunt verwachten van het 100%YOGA ambassadeurschap, wat wij graag terug zien in onze ambassadeurs en hoe je je kunt aanmelden.

100%YOGA Ambassadeur

Hieronder vind je een overzicht van wat wij van onze ambassadeurs verwachten:

 • Als betaald ambassadeur ben jij het online visitekaartje van 100%YOGA. Je neemt minimaal eens per week (meer mag altijd) deel aan de online lessen en daar post je over op jouw social media kana(a)len.
 • Je reageert op de wekelijkse post van 100%YOGA op Facebook en/of Instagram met een like en een comment, of met een like plus het delen van de post. En je neemt deel aan challenges die worden georganiseerd.
 • Je schrijft een positieve review op de website van 100%YOGA en op Google.
 • Uiteraard volg je 100%YOGA op Facebook en Instagram en schrijf je je in voor de nieuwsbrief.
 • Daarnaast mag je meedoen met give-a-ways en win-acties.

Als ambassadeur sta je er natuurlijk niet alleen voor; het support team staat voor je klaar om je te voorzien van beeldmateriaal als je dat wilt en om met je te sparren als dat nodig is. Daarnaast ontvang je het volgende:

 • Als ambassadeur begin je met het Namasté Membership t.w.v. €7,50 dat jij kosteloos ontvangt en jou 7 dagen onbeperkt toegang geeft tot alle (live) online lessen.
 • Na afloop van het Namasté Membership geef je aan of je verder wilt met het ambassadeurschap of niet. In beide gevallen, schrijf je een positieve review over jouw ervaringen op de website van 100%YOGA en op Google.
 • Wanneer je kiest verder te gaan ontvang jij het Cobra Membership t.w.v. €75,- wat jou 6 maanden lang onbeperkt toegang geeft tot alle (live) online lessen.
 • Daarnaast ontvang je een professionele yogamat t.w.v. €15,- en een Rituals geschenk t.w.v. €10,- om je van harte welkom te heten als ambassadeur!

Profiel 100%YOGA Ambassdeur

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of op je hoofd te kunnen staan, een specifieke kledingmaat te hebben of veel ervaring te hebben met yoga. Iedereen die fan is van yoga en 100%YOGA een warm hart toedraagt is van harte welkom te reageren op de vacature van Ambassadeur. Ben jij daar bovenop:

 • Actief op Facebook en/of Instagram?
 • Heb je minimaal 500 vrienden/volgers
 • Spreek je vloeiend Nederlands en bij voorkeur ook Engels?
 • Dan horen wij graag van jou!

Herken jij zelf als ambassadeur en ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand? Mail dan naar esther@100procent-yoga.com en geef aan per wanneer jij kunt starten. We zien je bericht graag tegemoet en beantwoorden deze snel.

LEES MEER

OVER DE AUTEUR
In 2011 richtte Esther 100%YOGA op. Na het hebben van twee fysieke studios maakte zij in 2018 de overstap naar online. En was daarmee de eerste yogadocente in Europa die live online yoga introduceerde. Inmiddels heeft 100%YOGA een nummer één positie op Google. Het strand is een van haar favoriete plekken om te zonnen, strandyoga te doen en om heerlijk te chillen met een lekker drankje en vegan hapje. Esther woont samen met Jeroen in Kijkduin en is bijna dagelijks op het strand.