Yoga Interview

yoga den Haag, online yoga, live online yoga, online yoga cursus, yoga studio den haag, yoga thuis, yoga live online, online live yoga, hatha yoga, personal yoga trainer, 100procentyoga, yoga online training, hatha yoga online, online yoga studio, online yogaschool, yoga,

Esthy Jankiewicz is 40 jaar. Haar eerste job was pannenkoekenbakker op de Zaanse Schans. In haar huidige functie werkt zij als personeels- en salarisadministrateur.  

Daarnaast is zij illustrator met een eigen onderneming. Esthy doet met veel plezier yoga. Het is voor haar de perfecte combinatie van inspannen en ontspanning.

Esthy woont samen met haar twee kinderen; een zoon en een dochter. Haar tweelingzus is heks. Op Instagram deelt zij over haar poging om 20 kilo af te vallen (ze is al op de helft) en op haar creatieve account deelt zij alles over haar bullet-journal en de producten die ze tekent en maakt.

In dit interview beantwoordt Esthy tien vragen over haar persoonlijke leven en over yoga.

Persoonlijke vragen

Wat maakt jou heel gelukkig?

Heerlijk in mijn eigen bubbel zitten tekenen en schrijven.

Wie of wat inspireert je?

Heel veel mensen inspireren mij. Vooral mensen die volledig gaan voor hun eigen geluk.

Wat irriteert je mateloos?

Mensen die alleen maar negatief naar de wereld om hen heen kijken.

Wat is je favoriete plek in de wereld?

Als ik maar samen ben met de mensen van wie ik hou maakt het me niet uit waar ik ben.

Welke must read/follow/see beveel je aan?

Jeetje, lastige vraag. Ik denk dat ik dan de website en instagram van mijn zus zeg. Zij is een hedendaagse heks en is heel open in haar beleving van de natuurmagie wat ik enorm inspirerend vind.

Yoga vragen

Waarom doe je yoga?

Ik vind yoga heerlijk ontspannend om te doen, en toch is het ook inspannend. Een perfecte combinatie!

Wat is jouw favoriete yoga pose?

De zonnegroet.

Welke yoga pose vind je stom?

Alles wat met planken te maken heeft.

Yoga in één woord voor jou is:

Geweldig!

Wat is jouw favoriete yoga product?

De lessen van 100%YOGA natuurlijk! Deze hebben mij echt wel geholpen om yoga weer opnieuw op te pakken en om me te helpen ontspannen.

Yoga feitje

De Zonnegroet is een serie van yoga oefeningen die het gehele lichaam traint van spieren en pezen tot aan de gewrichten. De dag starten met de Zonnegroet maakt het lichaam wakker en geeft energie. Op een in- of uitademing volgen de yoga poses elkaar op in de Zonnegroet. Een aantal keer de Zonnegroet achter elkaar doen is te vergelijken met een cardio workout. Begin met twee tot drie zonnegroeten en bouw vandaar uit op naar meer als dat goed voelt. In deze video wordt de Zonnegroet stap voor stap uitgelegd.

Meer over Esthy Jankiewicz

Op welk social media kan men jou volgen?

Wat kan men vinden op jouw social?

Op mijn fit account kan je vooral veel vinden over mijn poging om 20 kilo af te vallen. Momenteel ben ik op de helft! Op mijn creatieve account deel ik alles over mijn bullet-journal en de producten die ik zelf teken en maak.

OVER 100%YOGA

In 2011 richtte Esther Schippers 100%YOGA op. Na het hebben van twee fysieke studio’s maakte zij in 2018 de overstap naar online. En introduceerde als eerste live online yoga in Europa. Inmiddels is deze vorm van lessen volgen niet meer weg te denken. 100%YOGA heeft een nummer één positie op Google en is expert op het gebied van (live online) yoga. Op de blogpagina van de website word je meegenomen in de nuchtere wereld van yoga aan de hand van handige tips, leuke video’s, nuttige feiten en interviews met inspirerende personen. De blogpagina is in 2019 benoemd tot beste yogablog door lifestyle merk Ana Heart. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Namasté Membership t.w.v. €7,50