Yoga leg exercises for Runners

Deze week deel ik een Yoga Special voor hardlopers.

Hardlopen

Naast yoga is hardlopen de meest effectieve sport om het lichaam fysiek te onderhouden. Tijdens hardlopen gebruiken we het meeste onze rug, heupen en benen. In de yogavideo van vandaag vind je een aantal effectieve yoga-oefeningen waar je benen profijt van zullen hebben tijdens het hardlopen. Je kan deze oefeningen doen voor of na je hardloopsessie.

Meer Yoga For Runners

Naast de benen worden de rug en heupen belast tijdens het hardlopen. Mijn favoriete yoga oefeningen voor de rug en heupen, die ikzelf ook doen voor en na het hardlopen, vind je terug in deze videos:

 

Yogablog

Mijn blog is benoemd als “Beste Yoga Blog 2019”. Iedere woensdag deel ik mijn yogatips in een leuke video. Wil je je flexibiliteit vergroten, beter slapen of gewoon meer plezier hebben met de dagelijkse dingen die je doet? Markeer dan de woensdagen in je agenda!

100%Esther

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over deze blog? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

 

 

 

Deel dit bericht: