Benoemd tot beste Yoga Blog in Nederland en België door Ana Heart!

Met handige yoga tips, inspirerende interviews en smakelijke recepten neem ik je mee in de nuchtere wereld van yoga.

wraps, voedzaam eten

Voedzame wraps die heel smaakvol zijn

Een wrap is eigenlijk een dunne pannenkoek. Voedzaam eten draagt bij aan een goede spijsvertering. En geeft je ook een verzadigd gevoel. Met dit recept maak je in een handomdraai smaakvolle en voedzame wraps.

lees meer »
yoga houding cobra, cobra, Bhujangasana

Yoga houding cobra uitgelegd

De Cobra is een basis yoga houding en uitstekend om rugklachten te verminderen. Ook vermoeidheid en stress klachten nemen af door deze pose. Leer meer over de Cobra. Plus inclusief drie alternatieven die deze pose makkelijker en zwaarder kunnen maken.

lees meer »
wierrook, yoga

Het effect van wierook tijdens yoga

Het ruiken van geuren prikkelt de zenuwen. Daarna bepalen de hersenen of een geur prettig is of niet. Iedere wierook heeft zijn eigen effect. Er zijn drie redenen om wierook te gebruiken tijdens yoga. Lees hier waarom.

lees meer »
yoga den Haag, online yoga, live online yoga, online yoga cursus, yoga studio den haag, yoga thuis, yoga live online, online live yoga, hatha yoga, personal yoga trainer, 100procentyoga, yoga online training, hatha yoga online, online yoga studio, online yogaschool, yoga,

Jeroen van den Berg: yoga is mijn medicijn

Jeroen is met yoga begonnen vanwege rugpijn. En die pijn is nu nagenoeg over. Hij woont samen met Esther van 100%YOGA en is ook trotse papa van twee pubers. In dit interview beantwoordt Jeroen 10 vragen over zijn persoonlijke leven en over yoga.

lees meer »