Wil jij je gehele lichaam trainen binnen een uur? En ook meer ontspanning ervaren? Dan is deze Yoga Tip op jouw lijf geschreven!

Deze week deel ik een online yogales die ik recent heb gegeven en bestaat uit een complete balans tussen inspanning en ontspanning. Een mooie mix van yoga oefeningen zorgen ervoor dat jouw algehele lichaamshouding verbetert door de spieren te versterken, de flexibiliteit in de gewrichten te vergroten, je metabolisme een boost te geven en ademtechnieken te leren die een betere nachtrust bevorderen. Bij iedere houding geef ik alternatieven zodat jij zelf de intensiteit kan bepalen. De les is in het Engels. Waar wacht je nog op; rol uit je yogamat en work that body

100%YOGA TIP

Iedere woensdag licht ik een yogahouding of serie toe; wat de precieze benaming is, het effect van de houding, hoe je deze doet en alternatieven om deze met meer gemak te doen. Ik weet zeker dat mijn tips bijdrage aan het vergroten van jouw yoga plezier. Ben je op zoek naar een advies of heb je een vraag over één van de blogs? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Online Yogalessen

Op unieke wijze geef ik les: Ik ben de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Je kan mijn yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg en met real time begeleiding. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Iedere woensdag zijn de online groepslessen. Wanneer doe je mee? Klik op het lesrooster en boek je les.

 

Deel dit bericht: