Reviews

Met name beginnende tot ervaren yogi’s volgen graag mijn (live) online yogalessen. Een aantal van hun ervaringen lees je hieronder. En eerlijk is eerlijk; soms gaat het mis tijdens de yogalessen. Wat precies vind je ook op deze pagina. Net als een blooper video én vijf handige yogatips die je helpen ontdekken of (live) online yoga wat voor jou is.

Isabelle
Isabelle@BoostYourHealth
Lees verder
“De yogales is live uitgezonden. Hierdoor voelt het direct heel persoonlijk en heb je het gevoel dat je écht in haar yogales zit.
Sharon
Sharon @SharOnline
Lees verder
“De live online yogales die Esther geeft is heel fijn. Ze straalt rust en kalmte uit wat goed overkomt. Daarnaast geeft ze alternatieve houdingen wanneer je bijvoorbeeld niet zo lenig bent. De lessen zijn zeker aan te raden wanneer je op eigen locatie maar met een professionele instructeur yoga wilt doen.”
Jeroen
Jeroen@monorubio
Lees verder
“Do try this! Wat ontspannen om dit vanuit huis te doen en dan ook nog eens met live begeleiding!"
Patricia
Patricia@AthleticStories
Lees verder
“De yogalessen van Esther zijn heel fijn: uitdagend en relaxed tegelijk. Het zijn online lessen maar omdat ze live worden gegeven kun je tijdens de les met Esther contact hebben. Hierdoor zijn ze heel persoonlijk en toegankelijk.”
Esthy
Esthy@EsthyCreations
Lees verder
Wat een ontzettend fijne lessen! Voor mij als beginner is er ook genoeg keuze. De lessen worden goed opgebouwd en Esther heeft een hele fijne rustige stem. Zij geeft bij poses vaak meerdere opties zodat je dat kan doen wat voor jou fijn voelt. Na een weekje proberen ga ik dan ook zeker door met een Cobra Membership want dit smaakt naar meer!
Kirsten
Kirsten@Mamagisch
Lees verder
Lekker yoga doen wanneer het jou uitkomt. Zo veel of zo vaak als je maar wilt. Wat ik prettig vind is dat je niet gelijk een uur hoeft mee te doen met een les, maar dat er ook veel ‘specials’ van 10-20 minuten online staan die je even lekker in je pauze kunt doen, of na lang werken achter de computer. Absoluut een aanrader voor iedereen die weer wat meer wil bewegen of flexibeler wil worden na bijvoorbeeld lichamelijke klachten.
Carolijn
Carolijn@CarolijnR
Lees verder
Ik hou van de humor en no nonsense wijze van les geven van Esther.
Kelly
Kelly@Kelly_sport_life
Lees verder
Heel fijn dat je kunt zoeken naar een les die op dat moment bij je past. Duidelijke en rustige uitleg tijdens de oefeningen. Leuk om mee te doen, op het moment dat voor jezelf uit komt. En wekelijks nieuwe videos, dus genoeg keuze. Erg verrast!
Previous
Next

Het gaat wel eens mis

Hoewel iedere yogales met zorg en aandacht wordt samengesteld, gaat er wel eens iets mis. Zoals het uitvallen van een lamp tijdens een live online yoga les. Of versprekingen; rechterhand zeggen en linkerhand bedoelen. Nu zijn dat gelukkig kleine schoonheidsfouten, maar soms zijn er ook grotere.

En toen was het beeld zwart

Zoals dat de videocamera niet voldoende opgeladen is en dus uitvalt tijdens een live online yogales. Het beeld gaat dan op zwart. Dat is niet een grote ramp aan het einde van een live online yogales, maar wel halverwege. Gelukkig is dat in de afgelopen jaren maar drie keer gebeurd. Wat wel vaker voorkomt zijn bloopers.

Yoga bloopers

De slappe lach krijgen of struikelen over woorden komt zeker voor. Met name bij de opnames van yoga specials. Dat zijn korte yogalessen met een specifiek thema. Onderstaande video laat een aantal van mijn bloopers zien. En brengen een glimlach op je gezicht. Enjoy!

5 handige yoga tips