De laatste Yoga Tip van 2018 sluiten we af met een overzicht van de best bekeken Yoga Tips en uiteraard een nieuwjaarswens.

Beste bekeken

Er zijn 52 Yoga Tips gedeeld dit jaar. Ieder woensdag staat er een yogahouding of serie oefeningen in de spotlight; wat de precieze benaming is, het effect van de houding, hoe je deze doet en alternatieven om deze met meer gemak te doen. Deze tips bijdragen bij aan het vergroten van jouw yoga plezier. Dit zijn de best bekeken blogs van 2018:

 

Nieuwjaarswens

Voor het jaar 2019 wens ik jou alle ruimte om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Om dat te behalen wat je wilt bereiken, om los te laten wat je geen energie geeft en om iedere dag te doen wat jou het meest gelukkig maakt. Ik kijk er persoonlijk naar uit om in het nieuwe jaar jouw yogaplezier weer te mogen vergroten met mijn wekelijkse Yoga Tip blog.

 

100%YOGA TIP

Iedere woensdag licht ik een yogahouding of serie toe; wat de precieze benaming is, het effect van de houding, hoe je deze doet en alternatieven om deze met meer gemak te doen. Ik weet zeker dat mijn tips bijdrage aan het vergroten van jouw yoga plezier. Ben je op zoek naar een advies of heb je een vraag over één van de blogs? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Online Yogalessen

Op unieke wijze geef ik les: Ik ben de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Je kan mijn yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg en met real time begeleiding. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Iedere woensdag zijn de online groepslessen. Wanneer doe je mee? Klik op het lesrooster en boek je les.

 

Deel dit bericht: