De reden dat 100%YOGA is opgericht

Een goede balans tussen fysiek en mentaal brengt plezier in het leven. Het geeft energie en laat je stralen. Yoga is the way to go om dat te bereiken. Daarom heb ik, Esther Schippers, een online yoga platform opgericht om zoveel mensen energie te brengen. Met toegankelijke live online yoga lessen en inspirerende yoga specials, waar je echt wat aan hebt. Ervaar hoe mijn yogalessen jouw levensplezier vergroten én een grote glimlach op het gezicht geven.

 

De keuze voor Live Online Yoga

In Amerika is Live Online Yoga al jaren een fenomeen. Na het hebben van twee fysieke yogastudio heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar online. En was de eerste die Live Online Yoga introduceerde in Europa. Inmiddels is deze vorm van les geven niet meer weg te denken. Live Online Yoga geeft jou de vrijheid om yoga te doen vanaf iedere locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt.  

 

Dit maakt 100%YOGA zo uniek

Live Online Yoga is anders dan een reguliere les in een yoga studio. Je volgt de les vanuit huis of iedere andere locatie die jij prettig vindt. En je kunt de les rechtstreeks meedoen vanaf jouw laptop, tablet, telefoon en zelfs op een TV met internetverbinding. Door mijn duidelijke uitleg zijn de lessen makkelijk te volgen. En geef per yoga pose meerdere opties aan, zodat jij de controle houdt over de intensiteit van de les. 

Ook kan ik het beeld inzoomen tijdens de les, zodat je een nog duidelijker beeld hebt van hoe je een pose doet. Al mijn live online yogalessen worden uitgezonden in HD kwaliteit wat voor een extra scherp beeld zorgt. Daarnaast maak ik gebruik van een draadloze microfoon die je bijna niet ziet, maar die wel zorgt voor optimaal geluid. En door mijn enthousiasme voelt het heel persoonlijk aan en is het net alsof je bij mij live in de studio bent.

 

Dit kun je verwachten van mijn Online Yogalessen

Mijn online yogalessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn online yogalessen jou brengen:

  • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
  • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt je natuurlijke flexibiliteit terug.
  • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
  • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

“Een goede balans tussen fysiek en mentaal brengt plezier in het leven. Het geeft energie en laat je stralen. En dat is ook de drijfveer achter 100%YOGA.  Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen energie te brengen.”

 

6 Gratis Online Yogalessen voor jou

Ben je benieuwd of yoga en mijn (live) online yogalessen wat voor jou zijn? Ervaar het zelf en probeer een gratis les