De reden waarom 100%YOGA is opgericht

In 2011 is 100%YOGA opgericht. En na het hebben van twee fysieke studio’s in Rijswijk en Den Haag, maakt het bedrijf in 2018 de overstap naar online. Om een nog grotere groep de mogelijkheid te geven hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Want een goede balans tussen fysiek en mentaal, geeft energie. 

Founder 100%YOGA

100%YOGA is opgericht door Esther Schippers. Zij is een realistische yoga expert en vitaliteitscoach.  Met ruim 20 jaar ervaring. Wil je meer weten over Esther? Klik dan hier. Wil je meer weten over 100%YOGA? Scroll dan verder naar beneden.

De eerste in Europa

In 2018 introduceerde 100%YOGA als eerste in Europa live online yoga. En inmiddels is deze vorm van yogalessen volgen niet meer weg te denken. Vanwege het gemak en het positieve effect op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast onderscheiden de 100%YOGA online lessen zich door vijf unieke kenmerken.

Unieke kenmerken 100%YOGA

  1. Door de duidelijke uitleg zijn de lessen makkelijk te volgen. Stap voor stap word je meegenomen, zodat je zelfs de gehele les de ogen dicht zou kunnen houden. 
  2. Per houding worden alternatieven geven. Zodat jij in iedere les kan meekomen. En daadwerkelijk de gezondheidseffecten van yoga kunt ervaren.  
  3. Tijdens de (live) online lessen kan het beeld worden ingezoomd. Zodat je een nog duidelijker beeld hebt van hoe je een houding of techniek doet. Al lessen worden uitgezonden in full high definition. Wat voor een extra scherp beeld zorgt.
  4. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een draadloze microfoon die je bijna niet ziet. Maar wel zorgt voor optimaal geluid.
  5. En door Esther’s enthousiasme voelt het heel persoonlijk. En is het net alsof jullie samen live in de online yoga studio zijn. Dit is wat je van de online lessen kunt verwachten.

Wat je kunt verwachten van de lessen

De lessen van 100%YOGA zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen. Die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt. En er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat de lessen jou brengen:

  • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
  • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
  • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
  • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

Ervaar het zelf en klik op onderstaande knop voor 6 gratis lessen. Of maak gebruik van een Free Yoga Membership van één jaar.