Namasté Membership - 7 dagen onbeperkt live online yoga

(8 klantbeoordelingen)

Onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

7,50 voor een periode van 1 week(en)

Bekijk winkelmand

Beschrijving

Overzicht Namasté Membership | €7,50 (eenmalig)

Hieronder vind je een overzicht van alle voordelen die dit membership geeft:

  • 7 dagen onbeperkt toegang tot alle unieke live online yogalessen én yoga specials.
  • Je kunt iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
  • Eénmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
  • Het membership stopt automatisch.
  • Kortom: een geweldig membership om kennis te maken met live online yoga! 

 

Yoga geeft je energie en laat je stralen!

 


Mocht je yoga en mijn live online lessen geweldig te gek vinden, maak ik je graag attent op het Warrior Membership; deze geeft je 12 maanden onbeperkt toegang voor een vast bedrag per maand en is ruim 70% goedkoper dan het Namasté Membership. En heel leuk: de eerst maand is gratis!

Geen zin in 12 maanden? Ga dan voor het Cobra Membership: 6 maanden onbeperkt toegang en natuurlijk is bij dit membership ook de eerste maand gratis.

8 beoordelingen voor Namasté Membership – 7 dagen onbeperkt live online yoga

 1. Jeroen

  Wat een uitkomst, ik had nog nooit Yoga gedaan. Dit was voor mij de ideale manier om kennis te maken: een hele week onbeperkt Yoga met keus uit veel verschillende lessen. (lekker op mijn gemak vanuit huis)

 2. Hester

  Nog niet eerder had ik online yoga gedaan en wilde het proberen. Dit membership is er ideaal voor. Heb op mijn gemak de lessen kunnen ervaren. En vind online yoga bij 100%YOGA heel erg fijn en heb daarom gekozen voor het Warrior Membership.

 3. Jolanda

  De lessen van Esther zijn heel fijn. Ze legt goed uit en ook buiten de lessen is zij heel hulpvaardig. Ik had een vraag over een van de lessen en kreeg heel snel antwoord.

 4. Tessa

  Ik voelde er niet zoveel voor om lessen te volgen in een fysieke yoga studio dus ging op zoek naar online lessen. Via het Namaste Membership kon ik kennis maken met de online lessen van Esther. En ben zeer tevreden. Ze heeft een fijne stem, legt goed uit en de lessen zijn gevarieerd. Ik ben blij dat ik ben begonnen met yoga.

 5. Mirte

  Er is veel keuze uit online lessen was op zoek naar lessen die bij mij passen. Door verschillende operaties kan ik sommige bewegingen niet meer maken. En wat mij bij Esther op valt is dat zij per pose verschillende opties aangeeft. Dat maakt dat ik gemakkelijk kan meekomen in de lessen. En dat was precies wat ik zocht.

 6. Johan

  Ik ben erg stijf en voel er daarom niets voor om lessen te volgen in een fysieke studio. Via Google heb ik 100%YOGA gevonden en een aantal lessen geprobeerd. Esther heeft een fijne stem en legt goed uit. Inmiddels heb ik een Warrior Membership.

 7. Nathan

  How is it possible? Great stuff, efficient as … for me!
  It’s a shame that the live show is not in the evening I can’t join in because of the time difference with the Netherlands. 1 more day and I will be a Warrior 💪🏾, Namasté!

 8. Chantal

  Het inloggen gaat heel makkelijk. Ik vind dat meestal een gedoe, maar bij 100%YOGA dus niet. Het is inloggen, klik en klaar. De lessen staan overzichtelijk op een rij met korte omschrijving en je kunt de lessen ook filteren op categorie. Ik vind de lessen fijn dus ben nu overgestapt naar een Cobra Membership.

Een beoordeling toevoegen