Cobra Membership - 6 maanden onbeperkt live online yoga

(29 klantbeoordelingen)

6 maanden onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

12,50 / maand(en) voor een periode van 6 maanden(en) incl. een 30-dagen free trial

Bekijk winkelmand

Beschrijving

Het Cobra Membership

Werken aan je fysieke en mentale gezondheid vind je belangrijk. Daarom doe je yoga. Het Cobra Membership helpt je daarbij. 6 maanden onbeperkt toegang tot live online yogalessen van 60 minuten en meer dan 100 korte yoga special lessen. Hieronder vind je alle informatie over het Cobra Memberschip: wat het inhoudt, hoe het werkt en wat je van de yogalessen kunt verwachten.

Wat het Cobra Membership inhoudt 

Gedurende jouw Cobra Membership heb jij 6 maanden onbeperkt toegang tot de live online yogastudio van 100%YOGA. Je kunt deelnemen aan alle live online yogalessen van 60 minuten en je hebt toegang tot de uitgebreide 100%YOGA bibliotheek. Die is gevuld met yoga special; korte yogalessen met keuze uit zes verschillende categorieën. Iedere week worden er twee nieuwe yogalessen toegevoegd. De lessen worden gegeven in het Engels en zijn voor iedereen toegankelijk, ook al heb je nog nooit op een yogamat gestaan.

Wat je van de yogalessen kunt verwachten

De yogalessen van 100%YOGA zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw body, mind & soul zich geweldig voelen en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat de yogalessen jou brengen:

 • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
 • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt je natuurlijke flexibiliteit terug.
 • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
 • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.
Kelly
Kelly@Kelly_sport_life
Lees verder
Heel fijn dat je kunt zoeken naar een les die op dat moment bij je past. Duidelijke en rustige uitleg tijdens de oefeningen. Leuk om mee te doen, op het moment dat voor jezelf uit komt. En wekelijks nieuwe videos, dus genoeg keuze. Erg verrast!
Kirsten
Kirsten@Mamagisch
Lees verder
Lekker yoga doen wanneer het jou uitkomt. Zo veel of zo vaak als je maar wilt. Wat ik prettig vind is dat je niet gelijk een uur hoeft mee te doen met een les, maar dat er ook veel ‘specials’ van 10-20 minuten online staan die je even lekker in je pauze kunt doen, of na lang werken achter de computer. Absoluut een aanrader voor iedereen die weer wat meer wil bewegen of flexibeler wil worden na bijvoorbeeld lichamelijke klachten.
100%YOGA
100%YOGA@100procentYOGA
Lees verder
Voor nog meer reviews over het Cobra Membership klik je op het tabblad 'Beoordelingen' bovenaan deze page.
Previous
Next

Zo ziet het Cobra Membership eruit

Wanneer je jouw Warrior Membership hebt geactiveerd log je gemakkelijk in op de homepage van 100%YOGA door te klikken op de knop ‘Members Login’, rechts bovenin de menu balk. Vervolgens log je in met jouw e-mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Alle yogalessen zijn te bekijken vanaf je telefoon, tablet, laptop en TV met internetverbinding. 

Zo activeer je het Cobra Membership

Het activeren van het membership gaat heel gemakkelijk: éénmalig maak je een account aan voor €0,01 cent (ja, echt één cent. Dat is geen typefout). En verder heb je er geen omkijken naar. Voor het activeren neem je de volgende stappen:

 • Je klikt op de knop WORD ABONNEE bovenaan deze pagina.
 • Je vult jouw gegevens in en een zelfbedacht wachtwoord.  
 • Na betaling kan je gelijk de yogamat uitrollen, want je kunt direct inloggen in jouw membership.

Overzicht Cobra Membership – €12,50 per maand | 1ste maand gratis

Een overzicht van alle voordelen die het Cobra Membership biedt:

 • 6 maanden onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én meer dan 100 yoga specials.
 • Eerste maand is gratis, daarna betaal je €12,50 per maand.
 • Wekelijks worden nieuwe lessen toegevoegd.
 • Je kunt iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
 • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
 • Eenmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
 • Het membership stopt automatisch. Je zit nergens aan vast.
 • Kortom: een geweldig membership waarmee je jouw gezondheid een boost geeft.
yoga den Haag, online yoga, live online yoga, online yoga cursus, yoga studio den haag, yoga thuis, yoga live online, online live yoga, hatha yoga, personal yoga trainer, 100procentyoga, yoga online training, hatha yoga online, online yoga studio, online yogaschool, yoga,

Ik kijk ernaar uit samen met jou online yoga te doen!

Namasté, Esther

29 beoordelingen voor Cobra Membership – 6 maanden onbeperkt live online yoga

 1. Selma

  Want to feel great? Do yoga with Esther! Her classes are diverse, fun and have a positive impact on your health. With clear explanations and alternatives with all poses she guides you though her classes with uplifting energy.

 2. Christiaan

  Goede uitleg tijdens de lessen. Je begrijpt echt wat je aan het doen bent. Merk ook snel vooruitgang (spierkracht en soepelheid) wat ik niet had verwacht.

 3. Lenneke

  Door het langdurige thuiswerken, gingen oude rugklachten weer opspelen. Een vriendin adviseerde mij yoga te doen bij Esther. En deed een proefweek via het namaste membership. Esther haar lessen zijn inderdaad bijzonder fijn en doeltreffend. Ik doe graag de kortere lessen van 20 minuten specifiek voor de rug. Die kan ik gemakkelijk tussendoor doen en houden mijn rug fit. Na 3 lessen merkte ik echt aanzienlijk verschil! En is de reden waarom ik een halfjaar abonnement heb genomen.

 4. Emma

  Happy to have found Esther online. I really enjoy her classes. They help me re-charge, feel and look great. I have chosen for the 6-month membership as I follow classes weekly.

 5. Daniella

  Ik dacht dat yoga zweverig was maar dat hoeft dus helemaal niet. De lessen van Esther zijn leuk, gevarieerd en zorgen ervoor dat ik fysiek fitter ben.

 6. Cathy

  Great classes, happy to have found this online yogastudio!

 7. Hendrika

  De lessen en het gemak van het membership vind ik heel prettig. Er is een duidelijk overzicht van alle lessen en kunt iedere les zo vaak doen als je wilt. En daarnaast komen er wekelijkse nieuwe lessen bij. Het enige verbeterpunt wat ik kan noemen is om ook Nederlandstalige lessen toe toevoegen. Dat zou het voor mij helemaal compleet maken.

 8. Edwin

  Helemaal top! Leuke lessen, afwisselend, duidelijke uitleg, opgewekt en geen zweverigheid. Gewoon to the point.

 9. Danielle

  Een moment voor mezelf is soms lastig met twee kleine kinderen maar de lessen van Esther zijn een stok achter de deur. Zit lekkerder in mijn vel en ben zelfs een aantal kilo afgevallen. Wat mij betreft dus een aanrader!

 10. Karin

  Een vriendin gaf mij de tip de lessen van Esther te proberen. Ben blij haar tip opgevolgd te hebben, want zonder deze lessen zou ik niet zo goed in mijn vel zitten. Ben energieker en sta lichter in het leven.

 11. Daniel

  Mijn fysio adviseerde yoga te proberen. Ben dik tevreden met de lessen van Esther. Beeld en geluid is goed en duidelijke uitleg. Ik merk echt een positieve verandering.

 12. Charlotte

  Ik heb niet altijd tijd voor een les van 60 minuten en kies dan voor een korte les. Dat die keuze er is vind ik heel fijn. De lessen kunt je filteren op categorie zodat je snel een les kunt vinden die bij je past op dat moment.

 13. Beatrice

  Vrolijk en opgewekt is Esther. Ik krijg energie van haar lessen!

 14. Erin

  Great classes! You can select classes yourself and there is wide range to choose from.

 15. Hannah

  Door het thuiszitten verveelde ik mij en was op zoek naar leuke afleiding met een sportief element. En kwam door te google-en uit bij 100%YOGA. Dat bleek een goede keuze want ben er nog steeds 🙂 De lessen zijn heel leuk en geven mij energie.

 16. Sarah

  Ik heb eerst de gratis lessen gevolgd en daarna de reviews gelezen en het klopt allemaal. Toen wij kinderen kregen werd de yoga langzaam minder en zelfs een paar jaar helemaal niets gedaan. Nu met de Covid zijn wij meer thuis en hebben meer tijd, dus lekker aan de slag en mijn 2 oudste kinderen (Melvin 4 en Yorik 6) doen enthousiast mee! Echt heel erg leuk ook voor de kinderen…

 17. Marloes

  Iedere live les doe ik mee. En soms doe ik op een andere dag nog een special (korte online yogales). De lessen zijn fijn omdat ze afwisselend zijn, een goede opbouw hebben en ik altijd kan meekomen. Daarom heb ik ook gekozen voor een half jaar abonnement.

 18. Lou

  Er is veel keus uit goede lessen. Je kunt de lessen filteren op categorieën en dat is heel handig.

 19. Sophia

  Great classes! Also something new: that really motivates me

 20. Marsha

  De ademtechnieken zijn mijn favo. Slaap er veel beter door.

 21. Elaine

  De huisarts adviseerde mij yogalessen en verwijs mij door naar Esther. Haar lessen hebben mij echt geholpen en nog steeds. Ik slaap beter, heb meer energie en zit gewoon lekkerder in mijn vel. Ik ben begonnen met een Namaste Membership en daarna gelijk overgestapt naar een Cobra Membership.

 22. Cynthia

  Fijne, gevarieerde lessen waar ik echt wat aan heb. Sinds ik de lessen van Esther volg let ik veel beter op mijn ademhaling en kan ik makkelijker ontspannen.

 23. Iris

  Top voor mij, heb je twijfel kijk eerst even bij de gratis lessen dan weet je wat je krijgt, fijne yoga sessies hoor! Ook de meditaties zijn fijn.

 24. Trudie

  Het werkte niet op mijn tablet met inloggen maar ze hebben het binnen 5 minuten opgelost. Ik heb nog geen lange les gevolgd maar wel een special van 20 minuten die was erg goed

 25. Joost

  Fijne en gevarieerde lessen! Mijn doel is om te leren beter te ademen en te ontspannen. De technieken die Esther deelt zijn effectief en helpen mij heel erg.

 26. Yoline

  A friend told me about 100%YOGA. I was looking for a yoga studio that provides classes that match my abilities and have a down-to-earth style. What I like about Esther’s classes is that she explains how to do a pose, as well as what the effect is. It has made me more aware of my body in a positive way. I feel more confident. Really happy my friend told me about 100%YOGA.

 27. Yolanthe

  De lessen hebben een fijne opbouw en zijn heel gevarieerd. Esther heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ze is in iedere les vrolijk en opgewekt. Haar positieve uitstraling is voelbaar. Ik vind haar lessen echt een aanrader!

 28. Tara

  Dear Esther I love your voice!!! And your classes of course. For me the best thing is, it’s so easy to combine with my irregular working hours, Yoga 24/7. The other day I even listened one of your your mediations when traveling by train.. Keep up the good work!
  xoxo
  Tara

 29. Manuala

  Esther geeft heel fijn les. Haar uitleg zorgt ervoor dat ik de lessen goed kan volgen. En merk dat ik meer ontspannen ben en ook flexibelere aan het worden ben. Heel prettig vind ik dat je de les live kunt doen maar ook terug kunt kijken wanneer dat beter uitkomt.

Een beoordeling toevoegen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Namasté Membership t.w.v. €7,50