Warrior Membership - 12 maanden onbeperkt live online yoga

(32 klantbeoordelingen)

12 maanden onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én yoga specials

10,00 / maand(en) voor een periode van 12 maanden(en) incl. een 30-dagen free trial

Bekijk winkelmand

Beschrijving

Het Warrior Membership

Yoga is een vast onderdeel van jouw gezonde levensstijl. Het Warrior Membership helpt je daarbij. 12 maanden onbeperkt toegang tot live online yogalessen van 60 minuten en meer dan 100 korte yoga special lessen. Hieronder vind je alle informatie over het Warrior Memberschip: wat het inhoudt, hoe het werkt en wat je van de yogalessen kunt verwachten.

Wat het Warrior Membership inhoudt

Gedurende jouw Warrior Membership heb jij 12 maanden onbeperkt toegang tot de live online yogastudio van 100%YOGA. Je kunt deelnemen aan alle live online yogalessen van 60 minuten en je hebt toegang tot de uitgebreide 100%YOGA bibliotheek. Die is gevuld met yoga special; korte yogalessen met keuze uit zes verschillende categorieën. Iedere week worden er twee nieuwe yogalessen toegevoegd. De lessen worden gegeven in het Engels en zijn voor iedereen toegankelijk, ook al heb je nog nooit op een yogamat gestaan.

Wat je van de yogalessen kunt verwachten

De yogalessen van 100%YOGA zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw body, mind & soul zich geweldig voelen en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat de yogalessen jou brengen:

 • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
 • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt je natuurlijke flexibiliteit terug.
 • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
 • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.
Jeroen
Jeroen@MonoRubio
Lees verder
Do try this at home! Wat relaxed om dit vanuit huis te kunnen doen mét live begeleiding.
Carolijn
Carolijn@CarolijnR
Lees verder
Ik hou van de humor en no nonsense wijze van les geven van Esther.
100%YOGA
100%YOGA@username
Lees verder
Voor nog meer reviews over het Warrior Membership , klik op de tab 'Beoordelingen' bovenaan deze page.
Previous
Next

Zo ziet het Warrior Membership eruit

Wanneer je jouw Warrior Membership hebt geactiveerd log je gemakkelijk in op de homepage van 100%YOGA door te klikken op de knop ‘Members Login’, rechts bovenin de menu balk. Vervolgens log je in met jouw e-mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Alle yogalessen zijn te bekijken vanaf je telefoon, tablet, laptop en TV met internetverbinding. 

Zo activeer je het Warrior Membership

Het activeren van het membership gaat heel gemakkelijk: éénmalig maak je een account aan voor €0,01 cent (ja, echt één cent. Dat is geen typefout). En verder heb je er geen omkijken naar. Voor het activeren neem je de volgende stappen:

 • Je klikt op de knop WORD ABONNEE bovenaan deze pagina.
 • Je vult jouw gegevens in en een zelfbedacht wachtwoord.  
 • Na betaling kan je gelijk de yogamat uitrollen, want je kunt direct inloggen in jouw membership.

Overzicht Warrior Membership – €10,- per maand | 1ste maand gratis

Een overzicht van alle voordelen die het Warrior Membership biedt:

 • 12 maanden onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen én meer dan 100 yoga specials.
 • Eerste maand gratis, daarna betaal je €10,- per maand.
 • Wekelijks worden nieuwe lessen toegevoegd.
 • Je kunt iedere les zo vaak doen als je wilt én op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
 • Je volgt de lessen vanaf een locatie die jij prettig vindt; bijvoorbeeld relaxed vanuit huis.
 • Eenmalig maak je een account aan en verder heb je er geen omkijken naar.
 • Het membership stopt automatisch. Je zit nergens aan vast.
 • Kortom: een geweldig membership waarmee je jouw gezonde levensstijl een boost geeft.
yoga den Haag, online yoga, live online yoga, online yoga cursus, yoga studio den haag, yoga thuis, yoga live online, online live yoga, hatha yoga, personal yoga trainer, 100procentyoga, yoga online training, hatha yoga online, online yoga studio, online yogaschool, yoga,

Ik kijk ernaar uit samen met jou online yoga te doen!

Namasté, Esther

32 beoordelingen voor Warrior Membership – 12 maanden onbeperkt live online yoga

 1. Nikki

  Het zijn fijne lessen die Esther heeft en heel prettig dat je iedere les op jouw tempo kunt doen. Lenig ben ik niet maar kan door de alternatieve die worden gegeven iedere les meedoen. Dat geeft een goed gevoel.

 2. Katherine

  Het online yogaplatform van Esther is gebruiksvriendelijk en de lessen zijn top. Veel keuze en iedere week twee nieuwe lessen. Esther geeft op professionele en energieke wijze les. Soms met een grapje en altijd met een glimlach. Ik doe haar lessen met veel plezier.

 3. Ina

  Yoga is altijd al een onderdeel geweest in mijn leven. Het houdt mij in balans zowel fysiek als mentaal. Via facebook kwam ik 100%YOGA tegen en heb een proefweek gedaan. Dat beviel en dus heb ik nu een jaarabonnement.

 4. Justine

  As it is not possible to go to a yoga studio I tried online classes. To my surprise I enjoyed it more than expected. Once a week I re-charge myself (I am a mother of 3 young kids) with a yoga class and it make me feel great!

 5. Maggie

  Tried it and love it! Great classes that are enjoyable and very beneficial for the body., mind & soul. Excellent priced: you get more than your moneys worth!

 6. Patricia

  Fijne lessen die mijn lichaam en lijf goed doen.

 7. Wendy

  Zojuist meegedaan met de live online yogales. Die is iedere vrijdag. Heerlijk begin van de dag! Heel fijn dat er ook geen vakantiestop is. De lessen lopen het hele jaar door en iedere week worden er nieuwe lessen toegevoegd. Verrassend veel aanbod voor een heel goede prijs!

 8. Mark

  Goede lessen met duidelijke uitleg. Merk aan de spieropbouw dat de lessen effect hebben en ook mijn ademhaling is verbetert.

 9. Frederique

  Ik geef 3 sterren omdat yoga niet mijn ding is. Kan er de rust niet voor vinden. Toch kan ik mij voorstellen dat wanneer je yoga wilt doen je uitkomt bij dit online platform. Want het is gebruiksvriendelijk en er zijn veel verschillende lessen om uit te kiezen.

 10. Jamie

  Deze lessen dragen echt bij aan mijn gezondheid! Voel mij fitter en energieker. Het zou ideaal zijn wanneer er ook korte live lessen zijn van 30 of 45 minuten.

 11. Kimberly

  Werken aan mijn gezondheid was een goed voornemen dit jaar. En met de yoga- en meditatielessen van Esther lukt mij dat ook echt. Ben inmiddels 8 kilo afgevallen waar ik heel trots op ben!

 12. Wim

  Ik had een zweverige indruk van yoga, maar op aandringen van vrouw toch eens een les geprobeerd. In de hoop dat het mijn klachten zou verlichten. De yogalessen van Esther hebben mij verrast. Zij geeft duidelijke uitleg hoe een yogapose gaat en waar deze goed voor is. Daar is niets zweverigs aan. Ze heeft een warme stem die prettig is om naar te luisteren. En merk dat de lessen mijn lichaam goed doen. De klachten nemen af en dat is bijzonder prettig. Ik beveel daarom ook van harte 100%YOGA aan.

 13. Amber

  Ben begonnen met een 7-daags membership en toen overgegaan naar het jaarabonnement., omdat ik het fijne lessen vind. Het zijn mijn wekelijkse rust momenten die me veel goeds doen.

 14. Geraldine

  Heel fijne lessen, zeker de meditaties. Die doe ik graag voor het slapen gaan om beter te slapen.

 15. Denise

  Heel fijne en gevarieerde lessen. Ik vind het een aanrader!

 16. Ada

  Door het thuiszitten ben ik begonnen met online lessen. Had er eerst niet veel vertrouwen in, maar het bevalt heel goed! Het zijn fijne lessen. Ik slaap beter en zit lekkerder in mijn vel.

 17. Cindy

  Heel fijne lessen en heel gemakkelijk om in te loggen en de lessen te volgen.

 18. Wendela

  Op insta zag ik 100%YOGA voorbij komen met leuke videos. Ik probeerde een namaste abonnement eerst en omdat het beviel heb ik nu een jaar abonnement. Het fijnste vind ik dat je de lessen kunt doen wanneer het jou uitkomt.

 19. Carolijn (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben al een hele poos fan van de yoga van Esther. Laagdrempelig thuis maar wel heel professioneel en voor iedereen toegankelijk. Heerlijk ook dat wanneer live op vrijdag niet schikt ik op ieder moment mijn les alsnog kan doen.

 20. Sylvia

  Wat een heerlijke meditaties! In iedere les zit een meditatie oefening en die kun je ook los volgen. Vaak sluit ik mijn dag af met één van de meditaties en daardoor slaap ik ook veel beter.

 21. Angelique

  Ik vind het fijn dat ik niet de deur uit hoef voor de lessen. Zit veilig binnen en werk toch aan mijn gezondheid.

 22. Kim

  Heerlijk om thuis professionele yogalessen te volgen! Beeld en geluid is altijd uit en door de heldere uitleg is iedere les uitstekend te volgen.

 23. Alain

  Ik ben fan van hardlopen maar door een blessure een tijd uit de running geweest. Dat wou ik weer oppakken en volgde daarom een aantal yoga specials met yoga poses speciaal voor hardlopers. Die hebben mij heel erg geholpen, want heb het hardlopen weer opgepakt. Ik merk dat yoga goed is voor mij en heb daarom ook besloten de lessen te blijven volgen.

 24. Josien

  Wat ik fijn vind is de duidelijke uitleg die Esther geeft. Ze legt niet alleen uit hoe je een pose doet en laat meerdere opties zien, maar ook waar de pose goed voor is. En door de opties kan ik zelf bepalen hoe zwaar de les is.

 25. Willemijn

  Super makkelijk, gewoon thuis in mijn pyjama 😂 Je krijgt echt veel voor serieus weinig geld!

 26. Gert

  Heel ontspannen is het voor mij om thuis yoga te doen, omdat ik minder prikkels heb die mij afleiden. In een yoga studio ben ik meer met de omgeving bezig dan met de les zelf. De lessen die Esther geeft zorgen ervoor dat ik mijn aandacht erbij kan houden en dus het positieve effect yoga kan ervaren.

 27. Jessica

  Yoga vind ik fijn, maar heb welk een stok achter de deur nog om het te blijven doen. Daarom vind ik de live online les op vrijdag zo fijn. Dat wordt live uitgezonden, dus moet ik er op tijd voor klaar zitten. Dat werk heel goed voor mij en maakt dat ik zelden een les mis.

 28. Willemien

  Goede lessen, uitstekende uitleg en Esther heeft een voelbare positieve uitstraling. Voor de prijs hoeft je het niet te laten, meer dan waard.

 29. Suzanne

  Hele fijne lessen geeft Esther met altijd veel verschillende tips om een oefening te doen. Eerst maakte ik mijn een beetje zorgen omdat het in het Engels is en daar ben ik niet zo goed in. Ik heb daarom eerst het abonnement van 7 dagen genomen om het te proberen. Maar het is zo duidelijk dat mijn dochter van 7 ook mee doet.

 30. Henk

  Al jaren ben ik fan van yoga maar vindt altijd lastig ervoor de deur uit te gaan, dit is dus de ideale oplossing. Daarbij is het vele malen goedkoper dan in een studio yoga doen.

 31. Hester

  Super fijne lessen en heel prettig dat ik deze altijd kan volgen wanneer het mij goed uitkomt.

 32. Jeroen

  Ik ben begonnen met het Namaste Membership en dit is enorm bevallen.
  Nu heb ik een Warrior Membership, gunstige deal 100%Yoga!

Een beoordeling toevoegen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Namasté Membership t.w.v. €7,50