Mamagisch Yoga

Kirsten de Konink van Mamagisch en Blog je Business is fan van yoga: “Ik me voel erdoor in control. Toen ik op mijn 25e een ongeluk kreeg met snowboarden, was yoga één van de weinige vormen van lichaamsbeweging die ik kon doen zonder pijnklachten achteraf. Het werkt voor mij heel goed, omdat je ook als beginner goed mee kan doen. En waar je bij sommige poses niet verder komt dan stap 1, pak je bij andere poses met gemak stap 3. Je kunt de oefeningen echt aanpassen aan jouw eigen conditie.” Kisten onderstreept het positieve effect van yoga. En daar pluk jij de vruchten van. Kisten is een gewaardeerd ambassadeur van 100%YOGA. Waardoor jij gratis online yogalessen kunt volgen.

100%YOGA

100%YOGA is een nuchter online yoga platform. Met wekelijks nieuwe live online yogalessen, meditaties, recepten, interviews en artikelen die jouw gezondheid verrijken. Het is opgericht door Esther Schippers; yoga expert en vitaliteitscoach met ruim 20 jaar ervaring. 100%YOGA heeft een nummer één positie op Google. Daarnaast is de blog benoemd tot één van de beste in Nederland en België. Alle lessen worden in het Engels gegeven.

Mamagisch Yoga: 2 gratis online yogalessen

Beschrijving: geen tijd of zin om een uur te sporten? Maar wil je wel werken aan je gezondheid? Dan is deze online yogales precies wat je zoekt! Een korte les die effectief is voor het gehele lichaam. En een glimlach op je gezicht brengt.  Duur: 35 minuten

Beschrijving: last van een opgeblazen buik? Deze ademtechniek helpt! Op milde wijze worden de buikorganen gemasseerd. Dit voorkomt krampen, een gezwollen, pijnlijke buik en stimuleert de natuurlijke spijsvertering. Duur: 7 minuten

Nog Meer Yogalessen

Genoten van de lessen? Dan is de Body Scan ook wat voor jou. Een meditatietechniek van 6 minuten die direct ontspanning brengt. Ook de online yogales Relaxation zal je aanspreken. Met yoga poses die het lichaam van top tot tenen masseren en jou hernieuwde energie brengen. Wil je deze lessen proberen? Dat kan!  Via deze link kun je nog eens 6 gratis online yoga- en meditatielessen ervaren. Of maak gebruik van Kirsten’s kortingcode. En ga voor een 7-daags membership; volledig gratis!

7 Dagen Voor Niets

Met de code “Mamagisch20” kun je gratis het Namasté Membership ervaren. Je hebt 7 dagen toegang tot alle lessen op het online yoga platform. Er staan meer dan 200 voor je klaar. En iedere week komen er twee nieuwe lessen bij. De lessen kun je filteren op zes verschillende categorieën. Let op deze code is geldig t/m 2 mei 2022. 

Is er een addertje onder het gras? Nee. Je zit niet ineens vast aan een nooit meer opzegbaar abonnement. Of wordt dagelijks gespamd met waanzin(nige) aanbiedingen. Waarom dan een gratis membership? Omdat Kirsten en ik vertrouwen hebben dat mijn yogalessen daadwerkelijk bijdragen aan jouw gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. En dat willen wij je graag laten ervaren. Dus klik op de gouden knop hieronder en vul de code “Mamagisch20” in bij het kortingsveld.

Yoga Interview Met Kisten Van Mamagisch

Heb je Kisten al zien schitteren in het yoga interview? Zij beantwoordt tien vragen over haar persoonlijke leven en over yoga. Zoals wat haar minst favoriete yoga houding is. Wat haar inspireert. En ook waar ze zich aan irriteert. Klik op de foto om het gehele interview te lezen.