Live Online Yogalessen

Hallo, en welkom in mijn online yogastudio! Mijn naam is Esther en ik ben jouw Online Yogatrainer.

Online YogaStudio

100%YOGA is de enige studio in Europa die jou live online yogalessen aanbiedt met realtime interactie. Je kunt een enkele yogales volgen of kiezen voor een membership van 6 of 12 maanden. Losse lessen worden live online uitgezonden. Kijk op de pagina Yogalessen voor het meest recente lesrooster. Na live uitzending blijft een enkele les een volledige week actief. Je kunt de les bekijken op elk apparaat van jouw keuze: telefoon, tablet, laptop en zelfs tv met internettoegang. En met de replay-knop kun je die les zo vaak doen als je wilt zonder extra te betalen.

Membership

Als je regelmatig yoga wilt beoefenen, is een membership de beste manier om dat te doen. Het geeft je onbeperkte toegang tot alle live lessen en speciale themalessen zoals yoga voor een betere nachtrust, yoga voor hardlopers en veel tutorials over bijvoorbeeld hoe je een hoofdstand doet. Met de replay-knop kun je al deze lessen zo vaak doen als je wilt. Een membership is veel aantrekkelijker geprijsd dan een losse les en de eerste maand is gratis. Het aanbod van lessen wordt continu uitgebreid, omdat er wekelijks nieuwe lessen aan jouw membership worden toegevoegd. Op de pagina Yogalessen vind je de memberships.

Losse les vs Membership

In deze video krijg je een kijkje in mijn Live Online Yoga Studio en uitleg wat je kan verwachten van een losse les en van een membership. Wist je dat de Live Online Yoga Studio draait op zonne-energie? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen. Ik kijk ernaar uit je binnenkort online te zien! Namaste!

 

Deel dit bericht: