Free Online Yoga

Wil je met yoga starten maar weet je niet of (live) online yoga wat voor je is en wat je van mijn lessen kunt verwachten? Hieronder vind je zes yogalessen die je gratis kunt doen. 

LIVE ONLINE YOGA CLASSES

60 min: in deze les staat het soepelere maken van de heupen en het strekken en versterken van de beenspieren centraal.

60 min: in deze les staan plank poses centraal die de spieren in het bovenlichaam versterken en de algehele lichaamshouding verbeteren.

60 min: in deze les staan poses centraal die het lichaam een energieke boost geven.

YOGA SPECIALS: THEME CLASSES & MEDITATIONS

3 min: bewust en onbewust zijn wij allemaal op zoek naar geluk in het leven. Deze meditatie is een inspirerend verhaal over en hoe meer geluk in het leven aan te trekken.

17 min: de dag beginnen met een korte workout zorgt ervoor dat het lichaam een energieke boost krijgt. Deze yoga practice warmt alle spieren op, maakt gewrichten soepel en geeft een energiek gevoel dat de hele dag blijft.

6 min: langdurig werken achter een computer brengt spanning in de nek, schouders en polsen. En maakt de spieren en gewrichten gevoeliger voor RSI klachten. Deze yoga poses verhelpen spanningsklachten in de nek en schouders en houden de polsen RSI vrij.

Nog meer online yoga

Enthousiast geworden van de online yogalessen? Met een membership heb jij onbeperkt toegang tot:

  • De online yoga bibliotheek van 100%YOGA met meer dan 100 verschillende yogalessen.
  • Daarnaast kun je deelnemen aan alle live online lessen plus specials. Iedere les kun je zo vaak herhalen als je wilt via de replay-knop.
  • De live online yogalessen zijn op vrijdagen van 09:00-10:00 uur (CET). En mocht het live moment een keer niet uitkomen, kun je deze les gewoon volgen op een moment dat jou goed uitkomt.
  • Iedere week worden er twee nieuwe lessen toegevoegd aan jouw membership.
  • Er is nooit een vakantiestop waardoor jij altijd yogalessen kunt volgen.
  • Er zijn drie verschillende memberships waar je uit kunt kiezen en ze lopen allemaal automatisch af. Klik hier om te ontdekken welk membership het beste bij jou past.

Let's Connect

Ervaar wat yoga voor jouw gezondheid kan doen. Vul je naam en e-mailadres in en krijg direct toegang tot 6 gratis yogalessen.

yoga den Haag, online yoga, live online yoga, online yoga cursus, yoga studio den haag, yoga thuis, yoga live online, online live yoga, hatha yoga, personal yoga trainer, 100procentyoga, yoga online training, hatha yoga online, online yoga studio, online yogaschool, yoga,