Live Online Yoga

Hier lees je alles over de Live Online Yogastudio van 100%YOGA. Zoals waarom ik deze ben gestart. En wat je kunt verwachten van de online yoga- en meditatielessen. Ben je niet zo een lezer? Klik dan op de video. 

Voordelen Live Online Yoga

Live online yoga is anders dan reguliere lessen in een yogastudio. Online lessen volg je vanuit huis, kantoor of een andere locatie die jij prettig vindt. Vanaf jouw laptop, tablet, telefoon of op een TV met internetverbinding,  kun je inloggen op jouw membership. Dat toegang geeft tot meer dan 200 lessen. En wekelijkse worden er nieuwe lessen toegevoegd. Daarnaast onderscheiden mijn online lessen zich door vijf unieke kenmerken.

Unieke kenmerken 100%YOGA

 1. Door mijn duidelijke uitleg zijn de lessen makkelijk te volgen. Stap voor stap word je meegenomen, zodat je zelfs de gehele les de ogen dicht zou kunnen houden. 
 2. Ook geef ik per houding alternatieven aan. Zodat jij in iedere les kan meekomen. En daadwerkelijk de gezondheidseffecten van yoga kunt ervaren.  
 3. Tijdens de (live) online lessen kan ik het beeld inzoomen. Zodat je een nog duidelijker beeld hebt van hoe je een houding of techniek doet. Al mijn lessen worden uitgezonden in full high definition. Wat voor een extra scherp beeld zorgt.
 4. Daarnaast maak ik gebruik van een draadloze microfoon die je bijna niet ziet. Maar wel zorgt voor optimaal geluid.
 5. En door mijn enthousiasme voelt het heel persoonlijk. En is het net alsof wij samen live in de online yoga studio zijn. De studio bestaat sinds 2018 en was de eerste in Europa.

Eerste in Europa

De online yogastudio is gebouwd in mijn eigen huis. En in 2018 introduceerde ik als eerste yogadocente in Europa live online yoga. En inmiddels is deze vorm van yogalessen volgen niet meer weg te denken. Vanwege het gemak en het positieve effect op de fysieke en mentale gezondheid. 

Esther Schippers, lotus, yoga, live online yoga, online yoga, yoga online, yoga den haag, online yogaschool, online yogalessen, prive yoga,

Ervaar Live Online Yoga

Ontdek wat yoga voor jou kan doen. Een membership geeft je onbeperkt toegang tot de online yoga bibliotheek van 100%YOGA. Daar vind je de wekelijkse live online yogalessen. Plus alle eerder uitgezonden live lessen. Daarnaast geeft een membership jou ook toegang tot specials en meditaties. En worden er iedere week drie nieuwe lessen toegevoegd. 

 • Live Online Yoga: deze lessen worden iedere vrijdag van 09:00 uur tot 10:00 uur gegeven. En mocht je een keer niet kunnen, dan vind je de les terug in jouw membership.
 • Yoga Specials: korte yogalessen en meditaties van 2 tot maximaal 35 minuten met een specifiek thema. Bijvoorbeeld yoga houdingen voor een betere nachtrust, het verminderen van rugpijn of een meditatie oefening voor complete ontspanning.
 • 365 dagen: er is geen vakantiestop. Wat inhoudt dat jij het hele jaar door wordt voorzien van nieuwe lessen.

6 Gratis Lessen

Mijn lessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen. Die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt. En er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn lessen jou brengen:

 • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
 • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
 • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
 • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

Klik hier om 6 gratis lessen te proberen. Of maak gebruik van een Free Yoga Membership van één jaar.