Live Online Yoga

Hier lees je alles over de Live Online Yogastudio van 100%YOGA en wat je kunt verwachten van de lessen. Ben je niet zo een lezer? Scroll dan naar beneden voor de video.

 

Live Online Yogastudio

Een fan van yoga was ik in eerste instantie niet en daarom had ik ook nooit gedacht een eigen online yogastudio te hebben. Maar yoga heeft mijn welzijn zo vergroot dat ik niet anders kan, dan dat delen met anderen.

“Yoga geeft je energie en laat je stralen.”

 

Live Online Yogastudio op zonne-energie

De Live Online Yogastudio is gebouwd in mijn eigen huis en in 2018 introduceerde ik als eerste
yogadocente in Europa live online yoga. En inmiddels is deze vorm van yogalessen volgen niet meer
weg te denken. De Live Online Yogastudio, de techniek die nodig is om de lessen live uit te zenden en de website worden mogelijk gemaakt door zonne-energie.

Live Online Yoga: anytime, anywhere

Live online yoga is anders dan een reguliere lessen in een yogastudio. Je volgt de lessen vanuit huis of een andere locatie die jij prettig vindt. En kunt de les rechtstreeks meedoen vanaf jouw laptop, tablet, telefoon en zelfs op een TV met internetverbinding. Door mijn duidelijke uitleg zijn de lessen makkelijk te volgen en geef per yoga pose meerdere opties aan, zodat jij de controle houdt over de intensiteit van de les. Ik geef les in het Engels. En no worries als je niet vloeiend bent in deze taal, ik beloofd dat je de les prima kunt volgt.

Ook kan ik tijdens de les het beeld inzoomen, zodat je een nog duidelijker beeld hebt van hoe je een pose doet. Al mijn live online yogalessen worden uitgezonden in high definition (HD) kwaliteit wat voor een extra scherp beeld zorgt. Daarnaast maak ik gebruik van een draadloze microfoon die je bijna niet ziet, maar die wel zorgt voor optimaal geluid. En door mijn enthousiasme voelt het heel persoonlijk aan en is het net alsof je bij mij live in de yogastudio bent.

“Een goede balans tussen fysiek en mentaal brengt plezier in het leven.
Yoga is the way to go om dat te bereiken.”

 

Live Online Yoga: onbeperkt toegang

Deelnemen aan de yogalessen gaat via een membership dat jou onbeperkt toegang geeft tot alle toegankelijke live online lessen. De Live Online Yogalessen worden iedere vrijdag van 09:00 uur tot 10:00 uur gegeven. Je kunt iedere les zo vaak herhalen als je wilt via de replay-knop. Dus mocht het live moment een keer niet uitkomen, kun je deze les altijd volgen op een moment dat jou goed uitkomt. 

Daarnaast heb je met een membership ook toegang tot inspirerende yoga specials waar je echt wat aan hebt. De specials zijn yogalessen en meditaties van 2 tot maximaal 30 minuten met een specifiek doel. Bijvoorbeeld yoga poses voor een betere nachtrust of een meditatie oefening voor complete ontspanning. 

Live Online Yoga: meer dan 100 lessen

Een membership geeft je ook onbeperkt toegang tot de online yoga bibliotheek van 100%YOGA. Daar vind je eerder live online uitgezonden yogalessen, specials en meditaties. En iedere week worden er twee nieuwe lessen toegevoegd. Er is nooit een vakantiestop waardoor jij altijd yogalessen kunt volgen.

 

6 Gratis Online Yoga lessen

Mijn lessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn live online yogalessen jou brengen:

  • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
  • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
  • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
  • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

 

Ben je benieuwd naar de lessen? Klik op Free Online Yoga, want daar vind je een aantal yogalessen, specials en meditaties die je gratis kunt doen.