Een kijkje achter de schermen

Hallo, en welkom in mijn online yogastudio! Mijn naam is Esther en ik ben jouw Online Yogatrainer.

Zonne-energie

Ik had nooit gedacht een eigen yoga studio te hebben, omdat ik aanvankelijk geen fan van yoga was. Maar het heeft mijn welzijn zo positief veranderd dat ik dat met je wil delen. Deze studio is gebouwd in mijn eigen huis en uniek, omdat ik de enige YogaTrainer in Europa ben die Live Online Yoga aanbiedt met realtime interactie. Alle stroom die nodig is voor de studio, de website en het uitzenden van de lessen komt van zonne-energie.

Anytime.Anywhere

Je kunt mijn nuchtere lessen volgen vanaf elke locatie van jouw keuze, zoals thuis, op vakantie of op het werk. De lessen kunnen worden bekeken op elk apparaat naar jouw keuze: telefoon, tablet, laptop en zelfs tv met internettoegang. Waardoor dit een geweldige plek is om je yoga practise te starten en te onderhouden. Onlangs is mijn yogablog benoemd als een van de beste in Nederland en België. Je kunt mijn blog vinden op de website.

Beter beeld

Wekelijks geef ik hatha yogalessen en elke les heeft een andere focus, zoals de rug, benen of ademtechnieken. Bij elke houding laat ik je verschillende opties zien, waardoor jij controle behoudt over de intensiteit van de les. Met mijn bedieningspaneel kan ik inzoomen, zodat je een nog beter beeld krijgt van hoe houdingen worden gedaan. En als je vragen hebt voor, tijdens of na de les, kun je contact met me opnemen via chat. Op de pagina Yoga Lessen vind je het meest recente lesrooster.

Live Online Yoga Studio

Bekijk de video en neem een kijkje in mijn Live Online Yoga Studio. Ik kijk ernaar uit je binnenkort online te zien! Namaste!

 

Deel dit bericht: