We halen ongeveer 23.000 keer per dag adem. Wanneer we spanning en/of stress ervaren kan de ademhaling onopgemerkt hoger gaan zitten bij de borst. Hoe lager we ademen, richting de buik, hoe meer ontspannen het lichaam is. En hoe gemakkelijker we ontspanning ervaren. In deze blog deel ik drie verschillende ademhalingstechnieken die zorgen voor een betere ademhaling en het gevoel van ontspanning geven en vergroten.

100%YOGA TIP

Iedere woensdag licht ik een yogahouding of serie toe; wat de precieze benaming is, het effect van de houding, hoe je deze doet en alternatieven om deze met meer gemak te doen. Ik weet zeker dat mijn tips bijdrage aan het vergroten van jouw yoga plezier. Ben je op zoek naar een advies of heb je een vraag over één van de blogs? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Online Yogalessen

Op unieke wijze geef ik les: Ik ben de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Je kan mijn yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg en met real time begeleiding. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Iedere woensdag zijn de online groepslessen. Wanneer doe je mee? Klik op het lesrooster en boek je les.

 

Deel dit bericht: