VIDEO VRIJDAG

Voor op mijn Instagram account maak ik aparte video’s. Niet iedereen heeft Instagram of misschien volg je mij nog niet. En dat is zou zonde zijn, want het zijn erg leuke video’s. Daarom vind je deze video’s iedere vrijdag op mijn website. En na het zien van deze video’s ben je enorm blij én kan je niet wachten een live online yogales met mij te doen. Dus waar wacht je nog op? Bekijk die video!

LIVE ONLINE YOGA

Als je dit leest, heb je Video Vrijdag bekeken en wil je een live online les volgen. Gefeliciteerd je hebt een heel goede keuze gemaakt: meer happiness is coming your way! Iedere woensdag zijn er live online groepslessen. Op unieke wijze geef ik les: ik ben de enige YogaTrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Cool hé? Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Na live uitzending blijft de link naar de les nog een hele week actief, zodat je de les nog een keer kan doen zonder extra kosten. Wanneer doe je mee? Klik op het lesrooster en boek je les.

Deel dit bericht: