Iedere vrijdag deel yogavideo’s met jou ter inspiratie.
Zo ook deze vrijdag alleen nu een heel bijzondere video!

Veel mensen denken dat yoga voor vrouwen is. Hé, zelfs mijn eigen man denkt dat. Hij heeft niets met yoga, maar toch is hij nieuwsgierig naar wat ik precies voor mijn werk doe. Dus stelde ik voor dat hij met mij gaat trainen en een paar van mijn lessen volgt. Hij ging akkoord onder één voorwaarde: dat hij zijn ervaring met anderen kan delen ook als hij de lessen niet leuk vindt. Daar heb ik ja tegen gezegd. Onlangs opende hij een Insta-account om te posten over zijn yoga ervaring en vanaf januari 2019 gaat hij er ook over vloggen. Hieronder de trailer! Let op dames (en heren): het is het kijken en volgen waard, want hij is een (enigszins) inflexibele maar enorm aantrekkelijke man. En ik ben er volledig objectief over natuurlijk 😉

Ben je op zoek naar yoga advies of heb je een vraag over één van de video’s? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Online Yogalessen

Op unieke wijze geef ik les: Ik ben de enige yogatrainer in Europa die live online yogagroepslessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Je kan mijn yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg en met real time begeleiding. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Iedere woensdag zijn de online groepslessen. Wanneer doe je mee? Klik op het lesrooster en boek je les.

 

Deel dit bericht: