21 juni Internationale Yoga Dag

De Verenigde Naties heeft 21 juni officieel uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Daarmee erkennen zij dat yoga bijdraagt aan de gezondheid van de wereldbevolking. Ter ere van deze dag geef ik een gratis live online yogales die jij relaxed vanuit thuis kunt volgen. De les is voor iedereen toegankelijk. Dus heb je altijd al eens live online yoga willen proberen? Dan is dit je kans om te ontdekken of live online yoga wat voor jou is en wat mijn lessen jou brengen.

 

Gratis Yogales

Op 21 juni van 10:00-11.00 uur kun jij een gratis live online hatha yogales volgen van 60 minuten, vanuit het comfort van je eigen huis. De les zal automatisch starten in onderstaand scherm. Let op, afhankelijk van je browser kan het zijn dat je de refresh knop een keer moet aanklikken als de les niet automatisch in jouw scherm start. Na het live moment blijft de les beschikbaar en kun je deze zo vaak herhalen als je wilt via de replay-knop.

 

Dit is wat jij van mijn live online yoga les kunt verwachten

Live online yoga is anders dan een reguliere les in een yoga studio. Je volgt de les vanuit huis of iedere andere locatie die jij prettig vindt en kunt de les rechtstreeks meedoen vanaf jouw laptop, tablet, telefoon en zelfs op een TV met internetverbinding. Door mijn duidelijke uitleg zijn de lessen makkelijk te volgen en geef per yoga pose meerdere opties aan, zodat jij de controle houdt over de intensiteit van de les. Ik geef les in het Engels. En no worries als je niet vloeiend bent in deze taal, ik beloofd dat je de les prima kunt volgt.

Ook kan ik het beeld inzoomen tijdens de les, zodat je een nog duidelijker beeld hebt van hoe je een pose doet. Al mijn live online yogalessen worden uitgezonden in HD kwaliteit wat voor een extra scherp beeld zorgt. Daarnaast maak ik gebruik van een draadloze microfoon die je bijna niet ziet, maar die wel zorgt voor optimaal geluid.

En door mijn enthousiasme voelt het heel persoonlijk aan en is het net alsof je bij mij live in de studio bent.

Mijn lessen zijn een ideale balans tussen inspannings- en ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich geweldig voelt en er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is wat mijn live online yogalessen jou brengen:

  • Geeft het immuunsysteem en stofwisseling een boost: je wordt er fysiek gezonder van.
  • Vergroot de souplesse in gewrichten en spieren: je krijgt jouw natuurlijke flexibiliteit terug.
  • Het versterkt de spieren: je algehele lichaamshouding verbetert.
  • Het helpt het hoofd leeg maken: je ervaart meer rust en ontspanning.

 

Live Online Yoga 21 juni

Op zondag 21 juni van 10:00 tot 11:00 uur geef ik een gratis live online yogales. Je volgt de les via dit scherm dat automatisch start om 10:00 uur. Je maakt het beeld groter door rechtsonder in beeld te klikken op de pijltjes. Na afloop kun je de les zo vaak herhalen als je wilt via de replay-knop. En heel cool: tijdens de les verschijnt er rechtsonder in beeld het logo van 100%YOGA. Dit logo is interactief, dus wanneer je erop klikt kom je terecht op mijn blogpagina. Daar lees je handige tips, vind je leuke videos en nuttige yoga feiten.

Kleine reminder: afhankelijk van je browser kan het zijn dat je de refresh knop een keer moet aanklikken als de les niet automatisch in jouw scherm start. 

 

Nog meer yogalessen

Heb je na het ervaren van deze les de yoga smaak te pakken? Je kunt mijn lessen volgen via een membership en er zijn drie verschillende waaruit je kunt kiezen. Alle memberships geven je onbeperkt toegang tot alle live online yogalessen van 60 minuten plus meditaties en yoga specials.

De yoga specials zijn korte yogalessen van 2 tot maximaal 30 minuten met een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld yoga poses voor hardlopers, yoga poses die je immuunsysteem een extra boost geven en lessen voor een betere nachtrust. De meditaties zorgen voor meer ontspanning en rust en gaan over ademhalingstechnieken die stap voor stap worden uitgelegd, zodat je het effect direct kunt ervaren.

Alle memberships lopen automatisch af, dus je zit na afloop nergens aan vast. Klik hier om te ontdekken welk membership het beste bij jou past. 

Esther Schippers | Founder 100%YOGA
Esther Schippers | Founder 100%YOGA

Esther richtte 100%YOGA in 2011 op en was de eerste yogadocente die live online yoga introduceerde in Europa. Zij woont in Kijkduin en start haar dag dagelijks met 10 minuten mediteren gevolgd door een wandeling over het strand. Zij woont samen met haar grote liefde Jeroen en samen staan ze regelmatig in de keuken om nieuwe vegan gerechten te proberen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Namasté Membership t.w.v. €7,50