100%YOGA – FABULOUS FRIDAY YOGA CLASS

Vandaag is het Internationale Yoga Day. Sinds 2015 is deze dag benoemd door de Verenigde Naties waarmee zij de voordelen van yoga onderstrepen op wereld niveau. Ter ere van deze dag geef ik een speciale en gratis Fabulous Friday Yoga Class, zodat jij kan ervaren wat yoga voor jou kan. De les is live online uitgezonden en kan je van de reply-knop terug kijken. Ik wens jou heel veel yoga plezier toe!

100%ESTHER

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele honderden (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over één van de video’s? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Deel dit bericht: