Onopgemerkt kruipt er gedurende de dag spanning naar je schouders, nek en rug. Zeker bij bureauwerk of langdurige zitten in de auto. Laat die spanning los met deze serie aan oefeningen.

100%YOGA TIP

Iedere woensdag licht ik een yogahouding of serie oefeningen toe; wat de precieze benaming is, het effect van de houding, hoe je deze doet en alternatieven om deze met meer gemak te doen. Ik weet zeker dat mijn tips bijdrage aan het vergroten van jouw yoga plezier. Ben je op zoek naar yoga advies of heb je een vraag over één van de blogs? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

100%ESTHER

Op unieke wijze geef ik les: ik ben de enige YogaTrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie en in Full HD. Je kan mijn yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg en met real time begeleiding. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Ieder maandag en woensdag zijn de online groepslessen. Wanneer doe je mee? Klik op lesrooster en boek je les.

Deel dit bericht: