De-stress Instant

Deze week deel ik een De-Stress Breathing Exercise die je te allen tijde kunt doen. Geef je zelf een ontspannen break met deze oefening!

Ademhalen

Wist je dat wanneer wij stress ervaren, onze ademhaling automatisch verandert? Hoe meer stress, hoe hoger de ademhaling richting de borst zal zijn. De meest natuurlijke manier voor het lichaam om te ademen, is richting de buik. In de video van vandaag leer je het verschil ervaren tussen een buik- en borstademhaling. Dit verschil kennen vergroot het bewustzijn waardoor je gemakkelijker kan omgaan met stress. Wil je meer weten over de ademhaling? Bekijk dan deze blog: “Het geheim van je ademhaling.” 

Yogablog

Mijn blog is benoemd als “Beste Yoga Blog 2019”. Iedere woensdag deel ik mijn yogatips in een leuke video en/of tekst. Wil je je flexibiliteit vergroten, beter slapen of gewoon meer plezier hebben met de dagelijkse dingen die je doet? Markeer dan de woensdag in je agenda!

100%Esther

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over deze blog? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

 

 

 

Deel dit bericht: