100%YOGA – BEACH YOGA WORKOUT

Let’s go to the beach! De afgelopen drie weken heb je wekelijks een nieuwe beach yoga workout kunnen volgen van één minuut. Deze serie toppen we af met een laatste workout van twee minuten. Deze video laat je verschillende yoga oefeningen zien die je gemakkelijk op het strand kan doen, en het enige dat je nodig hebt is je handdoek. En zonnebrandcrème natuurlijk 🙂  Go for it!

100%ESTHER

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele honderden (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over één van de video’s? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Deel dit bericht: