100%YOGA – BEACH YOGA WORKOUT

Let’s go to the beach! Op het strand kan je allerlei leuke dingen doen; lekker eten, genieten van de zon en heerlijke drankjes drinken. Je kan er ook een yoga workout doen. En dat wil je! Deze beach yoga workout duurt één minuut kan je overal doen, dus ook tijdens je vakantie 😉  Het enige wat je nodig hebt is je handdoek en jezelf. Gun jezelf deze workout zodat je nog lekkerder in je zongebruinde velletje zit. Go for it!

100%ESTHER

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele honderden (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over één van de video’s? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

Deel dit bericht: