Deze ademtechniek helpt de griep voorkomen 

Deze week deel ik een Anti Flu Breathing Exercise die het meest effectief in de koudere maanden van het jaar. De ademtechniek is een boost voor je immuunsysteem en kan de griep helpen voorkomen. Mocht je de griep al hebben, probeer dan ook deze techniek omdat het je herstel zal bevorderen. 

Meer Ademtechnieken

Wist je dat we ongeveer 23.000 keer per dag ademen en dat wanneer wij stress ervaren onze ademhaling automatisch verandert? We staan er vaak niet bij stil, omdat het allemaal automatisch gebeurd. Wanneer je bewuster omgaat met je ademhaling, levert dat vele gezondheidsvoordelen op zoals een betere nachtrust, makkelijker kunnen gaan met stress, en zelf een betere stofwisseling. Wil je meer weten over ademtechnieken? Bekijk dan deze video’s:

Yogablog

Mijn blog is benoemd als “Beste Yoga Blog 2019”. Iedere woensdag deel ik mijn yogatips in een leuke video en/of tekst. Wil je je flexibiliteit vergroten, beter slapen of gewoon meer plezier hebben met de dagelijkse dingen die je doet? Markeer dan de woensdag in je agenda!

100%Esther

Jaren geleden heeft yoga mij geholpen te herstellen na een zware medische ingreep. Ik was zo onder de indruk van deze sport dat ik een yoga docente opleiding volgde en er een bedrijf in startte. Inmiddels volgen vele (inter)nationale deelnemers mijn lessen (wat ik enorm mega cool vind!). Ben je op zoek naar advies of heb je een vraag over deze blog? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

 

 

 

Deel dit bericht: