Regelmatig sporten is goed voor het lichaam en het hoofd. Wetenschappelijke onderzoeken geven aan dat iedere dag minimaal 30 minuten bewegen het meeste effect heeft. Het vermindert het stress gevoel en bevordert een goede nachtrust. In deze Motivation Monday een aantal video’s met daarin eenvoudige oefeningen die direct bijdragen aan jouw welzijn. Deze oefeningen kan je vanaf iedere locatie doen en heb je geen specifieke materialen voor nodig.

  1. Zonnegroet: dit is een ideale oefening als warming up voor alle spieren, pezen en gewrichten. Je dag beginnen met de zonnegroet helpt je jouw focus te bewaken. Aan het eind van de dag is dit een fijne manier om het lichaam te ontspannen. Klik hier en bekijk de instructie video hoe je de zonnegroet doet.
  2. Rug: je rugspieren zorgen ervoor dat jij een goede lichaamshouding kan aannemen. Maak je rugspieren sterker en verbetert daarmee je algehele houding door deze serie van oefeningen.
  3. Benen: je benen vormen de helft van je lichaam. Met deze video maak je jouw beenspieren sterker en leniger waardoor jij je fitter voelt. En bonus: je krijgt er ook mooi(er) gevormde benen van.
  4. Yoga Class Total Work-Out: elke woensdag om 20:00 uur geef ik de Yoga Class Total Work-Out. Deze les geeft je een complete balans tussen inspanning en ontspanning die jouw algehele lichaamshouding verbeteren, de flexibiliteit in de gewrichten vergroten, je stofwisseling stimuleert en ademhalingstechnieken die een goede nachtrust stimuleren. De les is in het Engels en wordt live online uitgezonden. Je kan de les vanaf elke locatie volgen dat jou het beste uitkomt. Ervaar het effect van mijn les en boek je online ticket via de site.

Motivation Monday

Iedere maandag is het Motivation Monday. Op mijn blog pagina deel ik een gedicht, quote, opdracht of tips om de week positief te beginnen. Have a happy Monday, have a happy week!

Deel dit bericht: