100% Esther

Wie is Esther?

100%YOGA Team

Hét 100%YOGA-Team

In 2011 is 100%YOGA opgericht. Met een vaste team van vijf vakspecialisten en een pool van 25-35 flexibel inzetbare yoga professionals, draagt 100%YOGA landelijk dagelijks bij aan meer vitaliteit op de werkvloer bij kleine en middelgrote ondernemingen en nationale en internationale organisatie / universiteiten. Ook particulieren ondersteunen we bij het opbouwen en vasthouden van een gezonde(re) levensstijl. Het vaste team bestaat uit Lucien de Konink (IT Design en WordPress Guru) van Row-One , Elise Visser (Magical Vitual Assistant) van EVA, Jeroen Bervoets (Financial Wonder) van JBE-financials, Susanne van Doorn (Chef Extraordinaire) van BitterSweetz en ik zelf, Esther Schippers (Yogalicious Happiness Inspirator).

happiness

Happiness

Het klinkt een beetje als vragen om ‘world peace’ tijdens een miss verkiezing, maar ik vind oprecht dat iedereen het verdiend om (nog) gelukkig(er) te zijn. Waarom zou je kiezen voor ongelukkig zijn als je de keuze hebt om gelukkig en energiek te zijn.  Een healthy lifestyle maakt het mogelijk om gelukkig(er) te zijn. Als YogaInstructeur en VitaliteitsCoach inspireer ik je graag bij het opbouwen en vasthouden van een healthy lifestyle met ‘Happy You’. Bedrijven assisteer ik met ‘Happy Office’ om het werkplezier te vergroten en ziekteverzuim te verlagen.

100%YOGA

Yoga

In 2011 heb ik mijn officiële Hatha yoga docenten opleiding behaald. HOERA! Inmiddels heb ik er ruim 3000 yoga uren op zitten en daar komt dagelijks ongeveer één uur bij. Mijn lessen onderscheiden zich door een juiste combinatie van inspanning (lichaamshoudingen) en ontspanning (ademhalingstechnieken). Yoga is net als tandenpoetsen; basisonderhoud voor een healthy en happy lifestyle. Laat je inspireren en doe een les mee. Check out de pagina Yogalessen voor alle dagen en tijden!

100%yoga at home

MotivationMonday

Iedere maandag is het MotivationMonday. Via de blog pagina deel ik een gedicht, quote of opdracht om de week positief te beginnen inclusief mijn eigen ervaring.

LIVE Q&A

Iedere woensdag om 16.00 uur is het geen cup-a-soup-moment maar een 100%JIJ MOMENT. Op Facebook ben ik live om jouw vragen te beantwoorden over yoga, voeding, het opbouwen én vasthouden van een healthy lifestyle. Geef je vragen door via de poll op Facebook of mail mij jouw vragen rechtstreeks.

100%YOGA vlog

VideoVrijdag Vlog

Met deze energieke vlog krijg je een kijkje achter de schermen bij 100%YOGA en het ondernemerschap. 100%YOGA is volop in ontwikkeling. Wat loopt er goed, wat kan er beter en hoe pakken we de dingen aan. En hoe behouden we onze eigen healthy en happy lifestyle tijdens alle drukte die het ondernemerschap brengt. VideoVrijdag is iedere vrijdag te zien op de site.

food

Food

In diëten geloof ik niet, maar in eten wat bij je lijf past. Mijn prikkelbare darmen in combinatie met een lactose intolerantie zijn niet ideaal. Maar hoe maak je lekker eten toegankelijk wanneer je een beperking hebt? Mijn Chef Extraordinaire maakt dat mogelijk! Haar smaakvolle gerechten zijn gluten-, lactose-, suikervrij en vegan friendly. Benieuwd naar wat zij mij voorschotelt en hoe je het zelf kan maken? Iedere zaterdag deel ik haar voedingsweetjes, recepten én meer op mijn blog. Check it out!

Tip van de week

Doordat mijn buikspieren minder sterk zijn vond ik yoga in het het begin heel lastig. Ik viel (en soms nog) om tijdens behaalde houdingen. Dat vind ik mega irritant en vermindert het plezier. Om ervoor te zorgen dat ik niet de handdoek in de ring gooi, ga ik altijd op zoek naar alternatieven. En vind een manier waardoor ik het wel kan. Denken in mogelijkheden doe ik niet alleen met yoga, maar ook met voeding en het vasthouden van een gezonde levensstijl. Iedere zondag deel ik met jou mijn persoonlijke tips & tricks die mij helpen mijn healthy en happy lifestyle met meer gemak vast te houden. Ben je op zoek naar een specifieke tip of heb je een vraag over één van de blogs? Laat het mij weten! Mijn contactgegevens vind je hier.

kinderboekenschrijfster

Schrijfster

Lezen is voor mij een geluksmoment. Ben dol op mooie verhalen, nuttige (én nutteloze) feiten en lees iedere dag. Het was een wens om ooit eens een eigen boek te schrijven en uit te brengen. Niet om bekend mee te worden, maar je eigen boek in de boekenkast hebben staan, leek mij erg leuk. En ik heb de wens vervuld! Mijn creativiteit sloeg op hol en goot het in de vorm van een kinderboek. Exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Rijk word ik er niet van, verdien €0,15 per boek. Mijn schrijversnaam is Esther Puur.